Jokanoviću očajnički treba Mitar: Fener preslišao Fulam sa 3:0 u prijateljskom meču! (VIDEO)

Nije mogao da se izbori Fulam sa Turcima

  • 3

Fudbaleri Fenerbahčea pobedili su Fulam s 3:0 u pripremnom meču, a posle 45 minuta bilo je već 2:0 golovima Đulijana i Hasana Alija.

Slaviša Jokanović je eksperimentisao sa postavom, promenio je osam igrača u odnosu na prethodni meč, dao je šansu velikom broju mladih igrača, koji nisu uspeli da pariraju turskom velikanu.

Tufan je u nastavku postavio konačan rezultat, a Jokanović je napravio još tri promene, a bilo je jasno da ekipi nedostaje i Aleksandar Mitrović, naš napadač kome je istekla pozajmica iz Njukasla.

Sada preostaje da se reši njegova sudbina, pošto nije zadovoljan u Njukaslu, a ima ugovor do leta 2020.

Čak je i Fenerbahče u grupi klubova koji ga žele, ali se već dokazao u Fulamu i tu bi sa Jokanovićem imao idealne uslove za nastavak karijere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Www

    19. jul 2018 | 10:25

    E on ce da mu pomogne...

  • Smexy

    19. jul 2018 | 15:30

    Decko je odlican igrac ima problem sa ponasanjem na terenu dosta prica sto sudiji sto protivniku ali je talentovan i jokan mu je nasao mesto najbolje mu je da ostane ne znam ko bi to trpeo u boljem klubu obzirom da nije top klasa ali je opet kazem za fulam odlican

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA