≫ 

Otkriveno ko će nositi broj 7 u Realu posle odlaska Ronalda!

U Madridu veruju da je on prirodna zamena za Kristijana

  • 3

Život se nastavlja u Realu posle odlaska Kristijana Ronalda u Juventus za 110 miliona evra! Na Santjago Bernabeu se uveliko radi na pojačanjima, a prvi je stigao Brazilac koga smatraju budućom velikom zvezdom svetskog fudbala - Vinisijus, a priprema se glavna bomba i dolazak Edena Azara iz Čelsija za gotovo 200 miliona evra.

>>> U Realu ga vide kao novog Ronalda, a on se blamirao na promociji: Lopta mu bežala, žonglirao kao amater (VIDEO)

Jedno od glavnih pitanja svetske fudbalske javnosti posle Ronaldovog transfera jeste ko će sada nositi broj 7 u Realu, koji je bio rezervisan za njega.

Sudeći po rečima kapitena Serhija Ramosa, taj broj je rezervisan za "prirodnog naslednika Ronalda u Realu" - Marka Asensija!

Marko Asensio; Foto: AP/Tanjug

Florentino Perez je veliki poštovalac igara Marka Asensia, kao i novi trener Reala Hulen Lopetegi. Međutim, nije sigurno da li će on ostati na Bernabeu, jer Čelsi ne želi da se tek tako odrekne Azara, a da zauzvrat ne dobije adekvatnu nadoknadu - a vide je u liku Marka Asensija.

Ukoliko predsednik Reala uspe da dovede Azara bez uključivanja Asensija u "transfer paket", sedmica će naredne sezone biti na njegovim leđima.

VIDEO: Ronaldo poslao poruku sinu Nemanje Matića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA