≫ 

Juventus servira novu bombu posle Ronalda? Anjeli koketira sa Evroligom (FOTO)

Slavni torinski klub i njegov vlasnik, Andrea Anjeli, napravili su nesvakidašnji potez prilikom stavljanja u prodaju košarkaški dres sa dobro poznatim grbom

  • 1

Fudbalski klub Juventus iz Torina je dodao košarkaški dres u sklopu svoje zvanične ponude odevnih predmeta u klupskoj prodavnici.

Dres će se naći u slobodnoj prodaji počevši od 25. jula ove godine.

>>>>Nije Kiki cicija: Kristijano Ronaldo ostavio pozamašan bakšiš u grčkom hotelu pred odlazak u Juve!

Nakon potpisivanja ugovora sa Kristijanom Ronaldom, torinski gigant je trenutno tim o kome se najviše priča u svetu fudbala. Iako bi evropska košaraka mogla da dobije mnogo, ukoliko bi se još jedan veliki fudbalski klub proširio na košarku, to zasad neće biti slučaj, bar ne u narednih par godina.

 
Coming 🔜 👀👀👀 #FinoAllaFine #ForzaJuveA post shared by Juventus Football Club (@juventus) on

Kako prenose italijanske novine Tutosport, moguća je pretpostavka da je košarka ineteresantna za Fudbalski klub Juventus i njeogove vlasnike, porodicu Anjeli, ali trenutno je projekat stvaranja Košarkaškog kluba Juventus daleko od realizacije.

Predsednik Juventusa, Andrea Anjeli, već je dosta godina unazad blizu Evrolige, iz razloga jer je Anjeli takođe predsednik ECA (Evropske Asocijacije Klubova), što je fudbalski ekvivalent Evrolige. Međutim, dok je Evroliga stvorila svoje takmičenje, članovi ECA se nadmeću u okviru UEFA takmičenja.

Ugovor između dve strane je stabilan, međutim ideja da Juventus osnuje košarkaški tim se još uvek nije našla na stolu. Grad Torino već sada predstavlja važan grad za Evroligu, kao sekundarno tržište u Italiji nakon Milana, ali se sve događa preko postojećeg tima po imenu Auksilium Torino.

>>>Ronaldo prihvatio zatvorsku kaznu od dve godine zbog utaje poreza!

Takođe, još jedna zanimljiva informacija jeste da je kompanja FIAT glavni sponzor košarkaškog kluba iz Torina, ujedno u vlasništvu porodice Anjeli.

Ipak, još uvek se nisu desili razgovori bilo kakve vrste koji bi naterali brend Juventusa da uplovi u košarkaške vode, uprkos očiglednim vezama između porodice Anjeli i tima Auksilium Torino.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dženkins

    22. jul 2018 | 15:46

    Ovo bi fenomenalno bilo.Zaista bi još jedan velikan mnogo doprineo evropskoj košarci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA