Tast u zatvoru, šurak nađen mrtav, deda i baba zbog droge u zatvoru: Zbog ovoga je Bejl morao da otkaže svadbu (FOTO)

Verenica fudbalera Reala ima i te kako problematičnu porodicu

  • 0

Fudbaler madridskog Reala, Geret Bejl, bio je primoran da odloži venčanje sa svojom devojkom iz dečačkih dana, nakon bizarnih situacija u vezi sa porodicom svoje verenice.

Zvezda Kraljevskog kluba i njegova verenica, Ema Ris-Džouns, planirali su raskošno venčanje u drevnom zamku u Toskani u Italiji, na kojem je trebalo da nastupi američka pop mega zvezda - Bijonse.

Međutim, zaljubljeni par je bio primoran da odloži venčanje za sledeće leto, nakon spleta neverovatnih okolnosti koje su se dogodile u minulom periodu.

>>>Otkriveno ko će nositi broj 7 u Realu posle odlaska Ronalda!

Bivša frizerka, 26-godišnja Ema, očigledno se nada da će joj naredni period doneti šansu da isceli emotivne rane nanete, prvenstveno od strane njenog oca, 54-godišnjeg Martina Ris-Džonsa.

Bejlova verenica Ema Foto: Guliver/Stu Forster/Getty Images

Martin je inače otac petoro dece, a proveo je 6 godina na robiji zbog međunardone prevare u vrednosti od 2.2 miliona evra. On se izjasnio krivim povodom prevare koja je uključivala prodavanje bezvrednih akcija po velikim cenama tokom tri godine.

On je tako propustio rođenje dve svoje unuke koje je rodila njegova ćerka Ema u vezi sa velškim fudbalerom.

Bejl i Ema su takođe povukli pozivnice upućene verenicinom ocu i članovima porodice, koji su upetljani u aferu sa nestalim koferom u kojem je bilo 850.000 evra od trgovine drogom.

>>>Luka Modrić pred iskušenjem karijere: Kinezi mu nude 40 miliona evra godišnje!

Automobili koji su pripadali dedi i babi i tetki od Eme Džouns su spaljeni 2016. godine, nakon što su poliveni benzinom u kući njene druge tetke u Velsu.

- Ovo je bio buran period za njih u poslednjih nekoliko godina, naročito za Emu, jer su oni ipak njeni rođaci. Nekima od njenih najbližih rođaka je rečeno da oni neće biti pozvani na venčanje. Ipak, dosta toga bi moglo da se dogodi u narednih godinu dana, i mi se svi nadamo da će se oni pomiriti do tada - naveo je porodični izvor.

Bejlova mama u društvu snajke Foto: Guliver/Clive Rose/Getty Images

U jeku planiranja za venčanje, Ema je takođe primila joše jedne strašne vesti da je momak njene sestre pronađen mrtav.

On se navodno ubio u trenutku dok je bio pod istragom socijalne službe u vezi sa starateljstvom nad svojom decom. Ema se nakon ovog šoka vatila hitno iz Španije ne bi li pružila utehu svojoj mlađoj sestri po imenu Keti, koja se nedavno porodila i dobila drugo dete.

>>>Real čeka Azara, a Čelsi 190 miliona evra: Sve spremno za novi transfer koji menja evropski fudbal!

Garet i Ema, koji su se upozanli u osnovnoj školi, planirali su dvostruko venčanje, tajnu svečansot sa poznatim ličnostima u Italiji, kao i nešto prisnije venčanje za prijatelje i porodicu u njihovom rodnom Kardifu.

Bejl u dresu reprezentacije Velsa Foto: AP/Tanjug

Ema je sa svoje troje dece oldetela za SAD kako bi bila zajedno sa Garetom za njegov 29. rođendan. Bejl se inače nalazi u Americi sa Real Madridom koji je u će u sklopu svoje predsezonske turneje odigrati utakmice u nekoliko američkih gradova.

Bejl, koji je postigao dva pogotka u finalnom meču Lige šampiona protiv Liverpula u maju mesecu, još uvek nema izvesnu sudbinu po pitanju svoje budućeg kluba, dok slavni Mančester Junajted želi da ga dovede u svoje redove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA