≫ 

Kojih 11 Zvezde napada Suduvu? Utakmica ''stvorena'' za Pavkova, dilema je igrač iza njega...

Gorostasni napadač je idealno oružje da se probije bunker litvanskog tima i njihov zid od pet igrača pozadi

  • 17

Kompletna zvezdaška javnost kao da je ''preko noći'' zaboravila meč između Crvene zvezde i Suduve (20.30 minuta, RTS 1), u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Svi već uveliko pričaju o trećem i programiranom duelu sa Legijom iz Varšave, nakon što je u ponedeljak u 12.00 časova održan žreb u Nionu.

Ali ne i trener crveno-belih Vladan Milojević koji je, na neki način, počeo da ''spušta loptu'' već na konferenciji za medije. Pokušao je Milojević da skrene pažnju da Zvezda najpre treba da izbaci Suduvu koja je u 1. kolu načinila malo iznenađenje i eliminisala favorizovani APOEL.

>>> Zvezda nastavlja put ka Ligi šampiona, na redu je Suduva, a kvota da će Litvanci biti pobeđeni bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Suduva.

Milojević je indirektno možda otkrio i prvu postavu crveno-belih protiv Litvanaca s obzirom na to da je Slavoljuba Srnića i Nikolu Stoiljkovića okarakterisao kao povređenje.

Upravo je Stoiljković i bio najveća dilema za startnih 11. ali svi su izgledi da će priliku od 1. minuta dobiti Milan Pavkov.

 >>> Kvota da će Zvezda uspeti da se plasira u grupe Lige šampiona je 4,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za plasman Zvezde u Evropi ove sezone.

Pavkov i Degenek Foto: MN Press

Svakako logičan potez, pošto je Pavkov ''pokrenuo'' crveno-bele protiv Spartaksa i zahvaljujući njegovoj skok igri crveno-beli su bili opasniji i dali su dva gola. Uostalom, nije Pavkov džabe na meti kluba iz Primere...

Suduva igra sa pet igrača pozadi i nema sumnje da će tokom svih 90 minuta biti gužva u šesnaestercu gostujućeg tima. Gužva koju crno-beli moraju nekako da zaobiđu i matiraju Karduma.

Možda čak i dva puta za nešto mirniji revanš za sedam dana. Otuda bi uloga Pavkova u ovoj utakmici mogla da bude i te kako presudna.

Pomagaće mu Nemanja Radonjić i El Fardu Ben koji je protiv Spartaksa pokazaod a mu, ipak, više leži krilna pozicija. Ne bi bilo iznenađenje ni da Ben bude u sredini, a da desno ode Nemanja Milić mada je startnih 11 i poziciji ''pleja'' bliži Ebesilio.

Ebesilio nije puno pokazao na početku Foto: Marko Jovanović

- Uvek imam nedoumica oko sastava tima, videću za kojih 11 ću da se opredelim - rekao je Milojević.

Te sitne nedoumice su verovatno vezane za poziciju špica i igračakoji će dejstvovati iza njega, dok je ''pozadi'' sve jasno.

Ostali delovi tima se neće menjati. I nema potrebe, jer sjajno funkcionišu. Borjan na golu, Stojković, Savić, Degenek i Rodić ispred njega, dok će Krstičić i Jovičić biti ta spona između odbrane i napada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OZENJENI Nezenja

    24. jul 2018 | 10:40

    Veceras zavrsavamo posao

  • zika

    24. jul 2018 | 08:42

    Suduva igra sa pet igrača pozadi i nema sumnje da će tokom svih 90 minuta biti gužva u šesnaestercu gostujućeg tima. Gužva koju crno-beli moraju nekako da zaobiđu i matiraju Karduma. CRVENO-beli , crveno ... ;)

  • slobodan

    24. jul 2018 | 09:28

    treba da igra mali joveljic bolji je od pavkova za klasu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA