≫ 

Partizan se otarasio još jednog igrača, nastavlja se skraćivanje igračkog spiska!

Crno-beli ipak nisu definitivno odustali od igrača, jer ugovor neće sadržati otkupnu klauzulu, a klub će moći da ga vrati kada god poželi

  • 6

Najavili smo još protekle sedmice da će Jurij Vakulko ovoga leta napustiti Partizan i potražiti sreću u drugoj sredini dok se kockice ne poklope i otvori prostor za veću minutažu Ukrajincu. To će tokom današnjeg dana biti i realizovano, pošto će vezista biti pozajmljen Arsenalu iz Kijeva na godinu dana, ali pod uslovima koji više pogoduju crno- belima.

>>> Partizan će biti deo najhumanije fudbalske priče: 1 odsto prihoda sa meča ide za obolele od side, zaštitu žena i nezaposlenost mladih

Naime, Partizan jeste rešio da prosledi Vakulka “na kaljenje”, ali ga se ipak nije odrekao, jer se ipak radi o mladom reprezentativcu Ukrajine.

Vidimo se drugi put, Vakulko u raygovoru sa Ivicom Ilievim Foto: youtube.com

Otuda su crno-beli pristali da izađu u susret kijevskom klubu, ali uz nekoliko uslova. Prvi i primarni je da ugovor o pozajmici ne sadrži otkupnu klauzulu. Dakle, Arsenal neće imati pravo preče kupovine, niti uopšte mogućnost da otkupi igrača ukoliko Partizan ne želi da ga proda.

Drugi uslov, takođe preciziran dogovorom, biće da klub iz Humske u svakom momentu, naravno kada to propisi UEFA dozvoljavaju, može da povuče igrača sa pozajmice i vrati ga u svoje redove.

Vakulko je u ovom trenutku “žrtva” broja stranaca u Partizanu, koji je popunjen I otuda je odlučeno da nađe drugu sredinu u kojoj će imati više prostora da igra, a sve vreme će biti “na oku” crno-belih.

Podsetimo, Ukrajinac je u Humsku stigao minule zime, kao slobodan fudbaler i potpisao ugovor na četiri godine, a pre toga je branio boje Dnjipra.

VIDEO: Lola Smiljanić objasnio da li će goreti splavovi njegovim povratkom u Beograd

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    24. jul 2018 | 12:20

    Partizan vode ljudi kao da rade za sebe kupuju prodaju i nikome ne odgovaraju za pogresnu investiciju neka im je na cast. Oni obraza i ljudskih morala nemaju!

  • Papilon

    24. jul 2018 | 11:37

    Od svih silnih "bombi" koje je Ivica doveo jel' ostao neko ? Ah da, najveca "bomba" Soumouma, ali sve mi se cini da je on sledeci, uz pesmu "Put putujem".

  • Sasa

    24. jul 2018 | 12:05

    Ovaj decko nije los,gledao sam ga!Stvar je u tome sto nije defanzivan,treba jos pantica,lola,jeftovica,djerleka...da ako je ikako moguce i u domacoj ligi igramo sa 4 zadnja vezna i jednim polispicem u napadu!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA