≫ 

Poslati u zatvor onoga ko je zabranio Tompsonu da peva na trgu: Hrvatski trener izjavom šokirao javnost!

Hrvatski stručnjak u javnosti je poznat kao kontroverzan trener sa nizom eksentričnih i provokativnih izjava.

  • 20
Marko Perković Tompson

Foto: youtube.com/hrt

Proslavljeni hrvatski fudbalski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević izjavio je da bi "poslao u zatvor" onoga ko je Tompsonu, kako kaže, "dokazanom patrioti", zabranio da dalje peva na zagrebačkom Trgu bana Jelačića prilikom dočeka srebrnih hrvatskih fudbalera posle Svetskog prvenstva u fudbalu.

>>> Igrač Zvezde ponudio svom treneru kovertu punu novca: Sine, skloni to, imam mnogo više para od tebe (VIDEO)

- Ja bih odmah poslao u zatvor onoga ko je zabranio Tompsonu da dalje peva. Ko je taj kreten koji je sebi dao za pravo da jednom dokazanom patrioti zabrani da peva. Koja je to drskost određivati Modriću i drugim hrvatskim vitezovima ko će im pevati-  istakao je Blažević u intervjuu za zagrebački nedeljnik "Globus".

Foto: Telegraf

Moguće je da je Blažević bio i satiričan u svojoj izjavi, a li nije tu stao. On je hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar Kitarović uporedio sa prvim predsednikom Hrvatske, Franjom Tuđmanom, a smatra da je njeno ponašanje, koje su joj zamerili mnogi pojedinci, bilo sasvim na mestu, te da je osvojila sve "spontanošću i entuzijazmom".

- Predsednici kapa do poda za sve što je napravila. Ona je osvojila svet svojom spontanošću i manifestacijom entuzijazma. Bila je kao Franjo Tuđman. Svaka joj čast - naveo je Blažević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    25. jul 2018 | 17:28

    To je najbolji dokaz da su svi isti . Sve ustaše . Pa sad neko nek mi kaze da navijam za njih !

  • Branko

    25. jul 2018 | 17:34

    E moj Ciro, znas za onu poslovicu "svi su ljudi pametni dok ne otvore usta". To se I na tebe jako puno odnosi. Pa mislio sam da si malo pametniji.

  • svi su isti

    25. jul 2018 | 15:58

    nije mi jasno da ne razumjete vi u srbiji..99 , 9 % hrvata podrzava ustastvo..ma sta oni radili i cime se bavili..jednostavno je to genetika kao sto je kod srba antifasizam genetiklka i stalna mrznja prema fasistima.Nema hrvata koji se ne divi hitleru musoliniju pavelicu i luburicu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA