≫ 

Partizan jedva pobedio sa igračem više, Grobari terali Đukića i upravu kluba (VIDEO)

Meč protiv Trakaija je odlučio autogol gostujućeg defanzivca

Minimalna pobeda i nezadovoljstvo navijača je sve što će se pamtiti sa prvog meča 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Trakaija.

Crno-beli su uspeli da obezbede kakvu-takvu prednost pred revaš u Litvaniji za sedam dana, iako zvanično nisu uspeli da postignu gol - 1:0 (0:0).

PARTIZAN - TRAKAI 1:0

(Januševskis ag 57)

Partizan: Stojković, Enake, Valijente, Marković, Šehović, Kosović, Pantić (Janković 68), Zdjelar, Suma, Ivanović (Ilić 81), Rikardo.

Trakai: Švedkauskas, Borovksij, Januševskis, Osipov, Šilenas, Vjorobovas, Jeriomenko, Kazlauskas (Bondombe 58), Biljaletdinov, Marazas, Čizas (Levšin 76).

Umesto fudbalera Partizana, mrežu svog golmana zatresao je defazivac Januševskis u 57. minutu. Korner je izveo Danilo Pantić, a lopta se odbila od Januševskisa i završila u golu.

I to samo četiri minuta nakon što je Partizan dobio igrača više na terenu. Vorobjovas je faulirao Šehovića, a drugi žuti karton dobio je zbog činjenice da je besno reagovao i bez razloga protestvovao.

Gol koji je Partizan ''dao'' kao da je probudio igrače srpskog vicešampiona koji su preko Sume, Ivanovića i Gomeša bili blizu da povise rezultat. Međutim, realizacija je izostala u presudnom trenutku.

Nisu crno-beli blistali na ovom meču. Navijači su i te kako prepoznali tu ''nemoć'' svojih miljenika. Pogotovo u prvom poluvremenu gde smo videli dosadan fudbal.

Grobari su za sve okrivili trenera Miroslava Đukića i upravu kluba i skoro tokom čitavog meča su skandirali protiv njih.

Đukića su već po ulasku na teren pre same utakmice dočekali povicima ''Đukiću, odlazi'', a na isti način su ga ispratikli u svlačionici na poluvremenu. Tada su ''u usta uzeli'' i upravu, a skandirala je i istočna i južna tribina koja je transparentom u nastavku još jednom jasno dala do znanja Đukiću da je postao nepoželjan.

Zvižduci posle meča su takođe jasan pokazatelj kako je Partizan igrao protiv Trakaija, a opet su se čula i skandiranja protiv Đukića.

Gomeš u akciji Foto: MN Press

Nije Partizan do kraja uspeo da povisi prednost, iako je na terenu poslednjih 10 minuta bio i Saša Ilić, a najbolju priliku za to imao je Gomeš u 85. minutu. Bio je to praktično zicer sa pet metara.

Revanš je za sedam dana, crno-beli su favoriti za plasman dalje, a ukoliko prođu u 3. kolu će ih čekati bolji iz duela Nordsjiland - AIK.

Podsetimo, Danci su slavili kod kuće sa 1:0 u prvom meču. Mada je AIK promašio penal...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    26. jul 2018 | 22:33

    Djukic plus uprava teska nesreca nas koji navijamo za partizan

  • Mirko

    26. jul 2018 | 23:03

    Ma mozemo da ih teramo koliko hoćemo. Da imaju obraza sami bi otišli. Ali ne, oni nisu još dovoljno napunili svoje džepove,ali valjda hoće do juna kada je i Ilijev najavio da će otići. A do tada...hahaha

  • Dasa

    26. jul 2018 | 22:07

    Pa jel ima nekoga u upravi da ga je SRAMOTA!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA