≫ 

Superliga: Zvezda čeka Nišlije, Partizan ponovo u Surdulici

Ovog vikenda nastavlja se domaće fudbalsko takmičenje zvano Superliga

  • 6

Posle pobeda nad litvanskim predstavnicima u Evropi (Suduva, Trakai), fudbaleri Crvene zvezde i Partizana nastavljaju takmičenje u Superligi protiv niškog Radničkog u Beogradu, odnosno u Surdulici protiv vranjanskog Dinama.

Aktuelni šampion Crvena zvezda u derbiju 2. kola domaćeg prvenstva čeka Radnički, koji se vraća sa dalekog putovanja iz Tel Aviva gde je poražen od Makabija (2:0), sa željom da nastavi seriju trijumfa i napravi dobru uvertiru pred revanš u Marijampolju u borbi za Ligu šampiona.

Isti dan i u istom terminu, u nedelju od 19 sati, Partizan drugu rundu u nizu ide u Surdulicu, sada protiv debitanta u ligi Dinama koji nema uslove da bude domaćin na svom terenu u Vranju.

Crno-beli su prošlog vikenda izgubili na istom mestu od Radnika i sada nameravaju da se iskupe i upišu prve bodove u Superligi.

Foto: partizan.rs

Od ostalih duela izdvaja se gostovanje Vojvodine u Zemunu, Spartak posle iznenađujuće pobede nad Spartom (2:0) ide u Palanku na lokalni derbi protiv Bačke, a Rad na Banjici dočekuje Čukarički.

Raspored 2. kola,

Subota: Zemun - Vojvodina (17 sati), Mačva - Napredak (19), Mladost Lučani - Radnik (19), Proleter Novi Sad - Voždovac (19), Rad - Čukarički (19).

Nedelja: Bačka - Spartak Subotica (17), Crvena zvezda - Radnički (19) i Dinamo - Partizan (19).

Tabela: Crvena zvezda 3 boda, Radnički 3, Napredak 3, Radnik 3, Spartak 3, Voždovac 3, Mladost 1, Vojvodina 1, Zemun 1, Čukarički 1, Mačva 0, Bačka 0, Partizan 0, Rad 0, Proleter 0, Dinamo 0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuka

    27. jul 2018 | 12:13

    O, ne, zar ponovo Surdulica !

  • Papilon

    27. jul 2018 | 12:10

    Ako sad pobede u Surdulici da li to onda brise onaj poraz od prosle nedelje ?

  • ⭐⭐⭐

    27. jul 2018 | 15:12

    Da sudija nije prekinuo onaj meč tačno bi još uvek igrali i samo nastavili protiv Dinama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA