Ispovest Veljka Simića o odlasku iz Zvezde i povratku na Marakanu: Bio sam mlad i ishitren, ali iskupiću se navijačima!

Sada više nema dileme, bivši đak crveno-belih se vraća na Marakanu

  • 12

Veljko Simić u dresu Zemuna Foto: MN Press

Veljko Simić se vratio na Marakanu i u ponedeljak će zvanično potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom!

Tu tu informaciju. u izjavi za Telegraf, potvrdio je i sam fudbaler.

- Istina je! Vraćam se na Marakanu! U ponedeljak će sve biti zvanično, ali je dogovoreno i potpisujem ugovor na četiri godine. Presrećan sam što ću ponovo biti u Zvezdi, verujem da mogu da pomognem klubu u borbi na tri fronta ove sezone. Klubovi su sve dogovorili i oni su dogovarali transfer, ali kada sam čuo da me Zvezda želi, emocije su proradile odmah - rekao je Simić za Telegraf.

Pojedini navijači su već na društvenim mrežama i forumima počeli da pišu negativne komentare na njegov račun, ističući to da ne zaboravljaju kako je otišao iz kluba u Bazel još kao maloletan igrač pre nego što je potpisao profesionalni ugovor sa Zvezdom, iako je važio za jednu od najvećih nada kluba.

Simić u opremi mlade reprezentacije Srbije Foto: MN Press

- Ne volim da se vraćam na prošlost, to što je bilo više ne može da se vrati i promeni. Bio sam mlad i neiskusan, doneo sam ishitreno tu odluku, ali mogu da kažem da ću dati i duplo više od maksimuma da se iskupim za to - sa posebnom emocijom u glasu kaže Simić.

On ističe da je fizički potpuno spreman da odmah igra, a veruje da će pomoći klubu u ostvrenju ambicija u narednoj sezoni.

- Fizički sam potpuno spreman, nema veze što nisam prošao pripreme sa Zvezdom, prošao sam ih sa Zemunom i odlično se radilo. Gledao sam Zvezdu na utakmicama u kvalifikacijama, tim je odličn, izuzetna takmičrska ekipa, verujem da mogu da pomognem na neka od tri fronta na kojima će se Zvezda boriti ove sezone. Za Ligu šampiona je ekipa već uigrana, ali čekaću šansu i verujem da ću imati prostora da igram i da pokažem svoje kvalitete i da pomognem Zvezdi - zaključio je Veljko Simić za Telegraf.

Simić je još prošle sezone priznao da bi voleo da se vrati u Zvezdu, pogledajte video sa Marakane:

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matija

    27. jul 2018 | 22:59

    Nema tih para za koje bih vas vratio u Zvezdu.Kad je Zvezdi bilo najteže bežali ste.Nisi sam.Ima vas puno koji ste poleteli za parama i ....

  • Darko

    28. jul 2018 | 08:26

    Nekada ste bežali iz nje, a sada bi svi u jaku evropsku Zvezdu da oživite propale karijere!!!

  • Heheheh

    28. jul 2018 | 09:47

    Ljudi zvezda ove godine ulazi u ligu sampiona i osvaja duplu krunu.Svidelobse to vama ili ne tako je kako je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA