≫ 

Njukasl prodao Mitrovića!

Epilog koji se očekivao, naš centarfor i naredne sezone će predvoditi napad Fulama

  • 9

Srpski napadač Aleksandar Mitrović nastavlja karijeru na mestu uspeha - u Fulamu!

Njegov sada već bivši klub Njukasl, sa kojim je bio vezan ugovorom od 2015. godine, dogovorio je prodaju reprezentativca Srbije Fulamu, gde je naš fudbaler prethodne polusezone, izuzetno uspešne, igrao na pozajmici i postigao 12 golova.

Engleski mediji su javili da su "Svrake", posle višednevnih pregovora, prihvatile ponudu "Kotadžersa" od 22.5 miliona evra, pa će Mitrović, koji je krenuo sa pripremema u Njukaslu, od naredne sezone postati "punopravni" član ekipe Slaviše Jokanovića.

Uprava Fulama je zadržavanjem srpskog reprezentativca ispunila možda i najveću želju navijača, Mitrović je bio izvanredan u pohodu ekipe na Premijer ligu, dao, možda, i ključni doprinos povratku kluba kraj Temze u elitno društvo.

U narednoj sezoni društvo u napadu praviće mu bivši svetski prvak sa Nemačkom Andre Širle koji je nedavno stigao u klub.

Mitrović je peto pojačanje za Fulam ovog leta, pre njega kod Jokana su stigli već pomenuti Širle, dvojac iz Nice Maksim Le Maršan i Žan Seri, te Fabri iz Bešiktaša.

I na redne sezone gledaćemo ovakve scene: Mitrović slavi gol u dresu Fulama Foto: Guliver/Catherine Ivill/Getty Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA