≫ 

PREOKRET: Partizan licencirao još dvojicu defanzivaca za Superligu!

Svesni da ih očekuje veliki broj mečeva u početnoj fazi sezone, crno-beli promenili kurs i uvrstili u tim i igrače, koji su bili planirani za prodaju i pozajmicu

  • 10

Posle dva evropska sa Trakaijem i jednog meča u Super ligi, protiv Radnika iz Surdulice, Partizan je odlučio da ipak proširi spisak licenciranih fudbalera za domaće takmičenje.

Tako je prvobitni broj od 25 fudbalera (četiri golmana i 21 igrač), “osvežen” pred nedeljni duel sa Dinamom iz Vranja (19.00, Arena sport) i to za defanzivce Bojana Ostojića i Slobodana Uroševića, saznaje Telegraf.

>>>Đukićev rafal: Neka me pljuju! Živimo u filmu Kusturice, ljudi nemaju pojma da je gotov Drugi svetski rat i da je Tito umro!

Radi se o igračima, koji su ovoga leta, zbog nagomilane konkurencije, bili projektivani za prodaju, odnosno pozajmicu. Ali, kako Ostojić nije uspeo da realizuje transfer na Kipar, a Urošević nije bio voljan da ide na “kaljenje”, već je odlučio da čeka šansu, situacija se sticajem okolnosti promenila.

Urošević u kombinaciji opet Foto: Marko Jovanović

Svesni da ih očekuje veliki broj mečeva u predstojećem periodu i to na svaka tri dana, da postoji i mogućnost većeg broja povreda (što se i desilo pre, recimo, drugi meč sa Trakaijem), crno-beli su promenili kurs i odlučili da na spisak igrača u domaćem takmičenju uvrste i pomenute Uroševića i Ostojića.

Ostalo je još da se tokom sledeće sedmice isto učini sa Milanom Lolom Smiljanićem, koji je poslednji stigao među crno-bele i procedura njegove prijave uveliko u toku, pa će biti u konkurenciji i za naredno kolo u kvalifikacijama za Ligu Evrope, kao i za Superligu.

Inače, po pravilima takmičenja u Superligi, svaki klub ima pravo da prijavi maksimalno 30 fudbalera na “A listu” tokom trajanja tekuće sezone. A, na “B listi” je spisak igrača neograničen, pod uslovom da na dan 1. januara nisu navršili 19 godina, u kalendarskoj godini u kojoj počinje takmičarska sezona.

VIDEO - Umesto navijačkih pesama, Humskom se ori "Đukiću odlazi" i "Uprava napolje"

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbdkiBek

    29. jul 2018 | 13:43

    Djuka ostani ko boga te molim...

  • Kuvar

    29. jul 2018 | 13:40

    E to vam je pametno, to su dobri fudbaleri i vec su uigrani, ne moraju da krenu od nule, bravo upravo.

  • Nikolaks

    29. jul 2018 | 12:46

    Pa nisu valjda ludi da odu Urosevic jos 3godine ugovor po 13hilj evra mesecno...pa puta 36meseci...gde ces bolje a Ostojic jos godina ali 18hilj evra mesecno....a tu im Uzivancija....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA