≫ 

Hoćeš sina? Plati, mnogo plati: "Bizaran" transfer na pomolu, tata Dijego zove Đovanija u Atletiko!

Moguće da ćemo ovog leta gledati oca i sina Simeonea na istom zadatku, Fiorentina traži veliko obeštećenje

  • 0

Atletiko je u potrazi za još jednim napadačem koji bi bio alternacija Dijegu Kosti u navali, uz neprikosnovenog Antoana Grizmana.

Madriđani su, prema navodima italijanskih i španskih medija, izabrali nekoliko imena kao opcije, jedno je Olivije Žiru, drugi Nikola Kalinić, ali je ono treće ipak najinteresantnije u ovoj priči: Đovani Simeone.

Sin trenera Atletika Dijega je u poslednje dve-tri sezone stasao, izrastao u top-napadača i kao taav skrenuo pažnju mnogih, pa i svog oca, ali sada u čisto profesionalnom smislu.

Prema navodima lista "Il Corriere dello Sport",  priča nije samo u domenu interesovanja, već je klub za koji igra Simeone junior, Fiorentina, odbila prvu ponudu "Jorgandžija" vrednu 40 miliona evra.

Đovani (23) je minule sezone postigao 15 golova za Violu, imao i pet asistencija, što ga je preporučilo Marseju, navodno i Bajernu, ali i Atletiku gde bi u godinama koje dolaze radio pod nadzorom svog oca, a njemu se dopada ta ideja.

- Ne bih imao nikakvih problema da me vodi moj otac. Gledam njegove utakmice, i on gleda moje, imam odličan "fudbalski odnos sa njim", tako da bih baš voleo da jednog dana zaigram kod njega u Atletiku - kazao je nedavno Đovani, koji je pre Fiorentine, karijeru gradio u Đenovi, pre toga u Banfildu i matičnom Riveru.

- Ko ne bi voleo da ga trenira jedan od najboljih trenera na svetu - dodao je.

Ipak, ovde nije reč o pukom odnosu otac-sin i njihovom spajanju, ovo je posao, a Fiorentina se pita za sve: sina će poslati u naručje ocu ne za manje od 40 miliona evra...

Atletiko je u tekućem prelaznom roku već potrošio 100 miliona evra na Žeslona Martinsa, Rodrija i Tomu Lemara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA