≫ 

Povratak heroja, ovog puta za stalno: Mitrović u Fulamu do 2023! (FOTO)

Odlični srpski napadač potpisao petogodišnji ugovor sa timom koji je uveo u Premijer ligu minulog proleća

  • 7

Ono o čemu se pisalo prethodnih dana - obistinilo se!

Sada već bivši fudbaler Njukasl Junjteda, Aleksandar Mitrović, potpisao je petogodišnji ugovor sa novopečenim premijerligašem, ekipom Fulama. Kako navode britanski mediji, otkup ugovora od Njukasla je iznosio blizu 26 miliona evra.

>>>Dao je gol u penal seriji za titulu prvaka Evrope Junajteda, a sad se usrećio potpisom za turskog drugoligaša! (FOTO) (VIDEO)

Startni napadač reprezentacije Srbije ostaće u ekipi iz jugozapadnog Londona do leta 2023. godine, a na leđima će nositi dres sa brojem 9.

 
Welcome home, @aleksandar_mitrovic_45! #HereToStay 🔥A post shared by Fulham Football Club (@fulhamfc) on

- Oduševljen sam što mogu da objavim da se Aleksandar Mitrović vratio gde pripada. Dogovorili smo se da Mitra vratimo kući. Oduvek smo želeli s njim saradnju na duge staze. Bio je naš heroj na putu povratka u Premijer ligu. To sam mu i rekao posle finala baraža na Vembliju - izjavio je direktor Fulama, Toni Kan.

Mitrovićeve odlične partije pružene u prolećnom delu šampionata krunisane su ovim transferom čelnika Fulama na čelu sa predsednikom Šahid Kanom.

- Izuzetno mi je drago, ponosan sam što sam zvanično postao fudbaler Fulama. Volim navijače ovog kluba, bili su sjajni, ostvarili smo dobru konekciju. Prošle godine smo napravili istorijski podvig. Veliku stvar smo napravili. Želim da nastavim ovim putem. Zajedno hoćemo da pravimo velike stvari, a sa navijačima koji su uvek bili uz nas možemo daleko da doguramo - izjavio je Mitrović prilikom potpisivanja ugovora.

>>>Deki Stanković dočekao prvu grupu mališana na kampu, očekuju se dolasci Materacija, Kivua, Milijaša i Ilića (FOTO)

Osim Mitrovića, u redove novog premijerligaša ovog leta stigli su i Žan Mišel Seri i Maksim La Maršan iz Nice, golman Bešiktaša - Fabrij, namačko krilo Andre Širle iz Borusije Dortmund, kao i Alfi Mouson iz Svonsija.

Na otvranju nove sezone u Premijer ligi, fudbaleri Fulama igraju kod kuće protiv ekipe Kristal Palasa 11. avgusta od 16 časova.

VIDEO: Milinković Saviću nije jasno zašto Mitrović nije iskoristio asistencije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NA NOVOJ ADRESI

    30. jul 2018 | 19:59

    Brate,zelim ti puno srece,da postignes mnogo golova i da se posle 2023 god.vratis u SVETINJU😉

  • zoro i prijatelji

    30. jul 2018 | 21:09

    Jadni smo kad cekamo da nasi dobri igraci pre penzije jos zaigraju kod nas.Jedna je Zvezda Svetski i evropski prvak daj boze da bilo ko od nasih to ponovi.

  • Semajlirane-pufne

    31. jul 2018 | 01:41

    Sve mogu da razumem ali kada potpiše ugovor na 5god to mi nikako nije jasno..tako je prošao i sa bivšim klubom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA