Milutinac i Balerina trenirali na kampu Dekija Stankovića (FOTO)

Poznati glumci iz filma "Montevideo, Bog te video" iznenadili decu na kampu našeg proslavljenog fudbalera

  • 0

Na malim ekranima i velikom platnu opčinili su milione gledalaca u ulogama naših legendarnih fudbalera, učesnika prvog Svetskog prvenstva u Urugvaju. Glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić kao Milutinac i Balerina u popularnom filmu i TV seriji Montevideo, bog te video, pokazali su zavidno umeće sa loptom.

Međutim, tokom snimanja tih scena imali su neuporedivo lakši zadatak na travnatom terenu od onog koji ih je ovih dana sačekao na Zlatiboru.

Naime, Savić i Radojičić bili su specijalni gosti Dejana Stankovića na njegovom fudbalskom kampu Deki5 koji se od 28. jula do 18. avgusta održava na Zlatiboru.

Na oduševljenje preko stotinu mališana, polaznika prve smen kampa, Savić i Radojičić sa njima su odradili zajednički trening:

Gde si Deki , legendo: Aleksandar Radojičić i Viktor Savić pozdravjaju Stankovića Foto: Promo

- Dejan Stanković je naš veliki prijatelj i rado smo se odazvali pozivu da se družimo sa decom. Imali smo dvostruki motiv da dođemo na Zlatibor, em smo u društvu ovih sjajnih mladih fudbalera, em smo u prilici da provodimo vreme sa Dekijem - rekao je Viktor Savić, a na njegovu priču se nadovezao Radojičić:

- Kao deca nismo imali mnogo iskustva sa fudbalskim kampovima, ali ono što smo videli ovde je po našem mišljenju fantastično, zaista na svetskom nivou. Počevši od organizacije, preko rada na terenu sa ovom decom, do sportske opreme, smeštaja i energije koja se posvećuje ovim mladim fudbalerima.

Ali, to nije sve, jer se ovde deca uče i fer-pleju, poštovanju protivnika, pravilnoj ishrani i zdravom načinu života što je mnogo više od fudbala.

Ovi klinci uopšte nisu tako mali i slabi: Viktor Savić u neverici kako mališani igraju fudbal Foto: Promo

Zato nam je veoma drago da smo bar na kratko deo ove fenomenalne priče - konstatovao je Radojičić.

U društvu mališana i poznatih glumaca na terenu se našao i Dejan Stanković i pokazao deo svoje fudbalske veštine:

- Dejan je za mene jedan navjećih legendi srpskog fudbala i sporta uopšte. Poseduje neverovatnu harizmu i nemam dilemu da će ono što on započne imati dugotrajnost i veliki uspeh - istakao je Savić.

Da im pokažem foru iz Montevidea? Balerina i Milutinac opet u akciji Foto: Promo

Izazov za glumce na terenu bio je veliki:

- Mislili smo da ćemo da dominiramo, ali prevarili smo se. Ova deca su nas pošteno namučila i oznojila. Morali smo dobro da se potrduimo da damo gol, a klinci su evidentno bili silno motivisani u duelu sa nama. Sjajno smo se zabavili - rekao je Radojičić.

Na pitanje kako su se upoznali sa Dejanom Stankovićem, glumački tandem odgovara:

- Ne sećam se od kad poznajem Dekija. Na Zvezdinom stadionu sam bio od kad sam se rodio, imao sam tu priviligeiju da ga uživo gledam u Zvezdinom dresu, a već dugo vremena smo prijatelji - rekao je Savić.

Momci, samo polako, nemojte da se povredite: Deki Stanković daje savete našim glumcima Saviću i Radojičiću Foto: Promo

- Sa Dekijem Stankovićem mene je upoznao upravo Viktor, i mnogo mu hvala na tome. Kao veliki zvezdaš počastvovan sam što sam prijatelj takve legende - naglašava Radojičić

Stanković se potrudio da na Zlatiboru bude pravi domaćin i kratko poručio:

- Hvala mojim prijateljima Viktoru i Aci što su došli i ulepšali dan ovoj deci. Siguran sam da ovo iskustvo i ovaj trening neće zaboraviti. Biće još iznenađenja i uveren sam da će mališani imati još mnogo razloga za radost - rekao je Stanković koji u narednim danima očekuje dolazak kapitena Partizana i Crvene zvezde Saše Ilića i Nenada Milijaša.

Deki, jel se čuješ sa Pantelom? Savić i Radojičić u razgovoru sa fudbalskom legendom Foto: Promo
Deca se oduševila dolaskom poznatih glumaca Foto: Promo
Momci, samo trenirajte, biće nešto od vas: Radojičić i Savić pozdravljaju klince Foto: Promo
Gde si Deki, legendo Zvezde i srpskog fudbala: Viktor Savić i Aleksandar Radojčić stigli na kamp Foto: Promo
Koliko može da skoči Viktor Savić? Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA