≫ 

Ožegović pokrenuo dobro pitanje pred evropski revanš: Zašto Partizan bolje igra na strani nego u Humskoj? (VIDEO)

Crno-beli su često bolje igrali kao gosti

  • 9

Fudbaleri Partizana gostuju Trakaiju u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a Ognjen Ožegović najavio je juriš na trijumf.

Crno-beli su slavili sa 1:0 što se nije dopalo navijačima, smatrajući da je moralo ubedljivije da se odigra protiv Litvanaca.

- Sigurno da rezutat iz prvog meča nije sjajan, ali imamo 1:0, značiće nam jer idemo bez primljenog gola. Idemo na pogodak da rešimo sve. Mislim da su videli da imaju neke šanse, nismo igrali kako znamo, igramo bolje Evropu nego domaću prvenstvo, ali bi nam odgovaralo da se malo otvore, da stvorimo više šansi nego na svom terenu.

Pokrenuo je Ožegović pitanje partija na domaćem terenu, pošto se duže vreme ispostavlja da Partizan bolje igra na gostovanjima.

- Bolje igramo u gostima Evropu, nadam da se da ćemo nastaviti sa dobrim mečevima. Ja pritisak nemam kod kuće, više volim nego u gostima, mislim da neće biti lakše sada. Nama je publika vetar u leđima, nijedan meč u gostima ne može da se poredi sa domaćim duelom - smatra Ožegović, iako je tradicija često drugačija, crno-beli su čak i plasman u Ligu šampiona protiv Njukasla i Anderlehta overavali kao gosti.

VIDEO - Miroslav Đukić o revanšu u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

(Od specijalnog izveštača Telegrafa, Zorana Ivkovića)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    1. avgust 2018 | 10:19

    Боља игра је нарочито била видљива оба пута у Сурдулици. А и боље судије им делегирају на страни. Таман какви им требају за неки пеналчић, искључењце...

  • Sumadinac

    1. avgust 2018 | 10:07

    Decko na cemu si?Sve j lose i bice jos gore!

  • Dasa

    1. avgust 2018 | 10:01

    A jesi li ti fudbaler!? A Djukic trener!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA