Ovo je sastav Partizana za revanš u Litvaniji: Đukić otklonio poslednju dilemu, crno-beli sa dva napadača od starta (VIDEO)

Stručni štab odlučio da protiv Litvanaca ne menja recept iz meča sa Dinamom iz Vranja, protiv koga su crno-beli pružili i najbolju igru u dosadašnjem delu sezone

  • 18

Napasti ili se braniti? Razrešiti pitanje prolaska u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope ili igrati na “tankoj žici” minimalne pobede (1:0) u Beogradu i možda ući u veliki rizik ako stvari krenu po zlu?

Verovatno je i sam Miroslav Đukić do pre nekoliko dana postavljao sebi slična pitanja, ali kada je u Surdulici, iz drugog pokušaja - protiv Dinama iz Vranja, konačno pronašao formulu uz koju Partizanu najbolje ide, čini se da je dilemu sveo na minimum.

Crno-beli će u četvrtak napasti Trakai sa dvojicom napadača i pokušati da što pre izbore prolaz u narednu rundu takmičenja.

Upravo je minuli duel sa Vranjancima poslužio Đukiću kao smernica, jer Partizan odavno nije stvorio toliko prilika i bio tako agresivan, kao u Surdulici. Otuda i neće biti mnogo promena u odnosu na pomenutu utakmicu, tek poneka “kozmetička”, koja bi mogla da doprinese povoljnom rezultatu.

VIDEO: Trening Partizana pred meč protiv Trakaija

Na golu će naravno početi Vladimir Stojković, koji ima malih problema sa bolom u potkolenici, ali ne toliko velikih da bi izostao sutrašnje utakmice.

U poslednjoj liniji Đukić će se držati recepta iz prethodnog takmičarskog meča. Na poziciji desnog beka će igrati Rumun Gabrijel Enake, na suprotnoj strani Nemanja G. Miletić, dok će štoperski tandem činiti povratnik u prvi tim - Nemanja R. Miletić i Španac Mark Valijente, koji su se pokazali kao veoma dobar tandem.

U veznom redu takođe neće biti mnogo tumbanja, Saša Zdjelar i Danilo Pantić će delovati ispred poslednje linije tima, pozicija desnog krila je rezervisana za Marka Jankovića, dok će Sejduba Suma igrati na suprotnoj strani terena.

Što se tiče napadačke linije, čini se da je u tom delu tima i vladala najveća nepoznanica. Rikardo Gomeš i Ognjen Ožegović možda nisu “kompatibilni” igrački, ali je Partizan definitivno mnogo opasniji kada u završnici ima dva fudbalera.

Otuda je i dilema ekspresno rešena, pa će srpski osvajač Kupa sutra pokušati da osvoji i “tvrđavu” u litvanskom Trakaiju.

VIDEO: Pogledajte završnicu Partizanovog treninga

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    1. avgust 2018 | 22:20

    Mi se ljudi ove sezone vise raspadamo nego prosle, LE nema teorije da prodjemo,u prvenstvu katastrofa prve dve tekme, ja ne znam dal ce ova uprava nesto preduzeti! Zvezda za nas Barselona,ima da nas nema bre! BRUKA al opet VOLIM PARTIZAN! 😔

  • Despot

    1. avgust 2018 | 19:52

    Ajmo Crno Belii ooooo!!!

  • Agi

    1. avgust 2018 | 19:51

    Haha unapred se zna naša igra, sporo, bezidejno, samo da ode Djukic vise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA