Biser Partizana se emotivnim rečima oprostio od kluba: Crno-beli ga pustili za samo 450.000 evra, a muče muku sa napadačima!

Đorđe Jovanović prerano napušta Humsku, gde su se od njega očekivala velika dela, bar od strane navijača

  • 27

Partizan muči ozbiljnu muku s napadačima od starta sezone, a to se videlo i na poslednjoj utakmici protiv Trakaija, koja je došla glave Miroslavu Đukiću, koji je smenjen odmah nakon remija u Litvaniji.

Crno-beli su u svojim redovima imali velikog talenta u napadu - Đorđa Jovanovića, koji je uvek kada je dobio šansu i pokazivao da se od njega mogu očekivati velika dela u Humskoj.

Međutim, Partizan je odlučio da ga pusti da ode u belgijski Lokeren za svega 450.000 evra, a prethodno ga nije ni licencirao za Ligu Evrope i Superligi, tako da je ovakav ishod mogao i da se nasluti.

Jovanović se putem Instagrama oprostio od svog kluba i zahvalio se svim trenerima od mlađih kategorija do prvog tima, a takođe i upravi koja mu je izašla u susret da, kako kaže, napravi novi korak u daljoj karijeri.

- Zahvalio bih se svim ljudima u klubu, svojim saigračima, svim trenerima počevši od mlađih kategorija, pa do prvog tima, na ukazanoj šansi i na poverenju, takođe bih se zahvalio upravi kluba zato što su mi izašli u susret i pustili me da napravim novi korak u svojoj karijeri. Sada je vreme za novi klub i novo dokazivanje! VOLIM PARTIZAN! - istakao je Đorđe Jovanović u oproštajnoj poruci.

VIDEO: Saša Zdjelar o meču sa Trakajijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    3. avgust 2018 | 09:26

    Za ove je Terza mala maca! Od par miliona dodjosmo do 450.000€. Kako su to uspeli I sta posle svega? U zatvor, zato sto ste napravili los ugovor i ostetili klub ili veca verovatnoca zato sto ste ga pokrali.

  • TeletijA

    3. avgust 2018 | 08:36

    Djuka,ne popuštaj ni za jedan euro. Uzmi ovaj novac i plus 200.000 eura. Jer nisi ti krivac nego UPRAVA.

  • Md

    3. avgust 2018 | 07:42

    Nije prvi put da tako rade, neko se opario, za koliko je stvarno otišao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA