Kako je izgledala poslednja konferencija Đukića kao trenera Partizana? (VIDEO)

Da li je bio svestan da je već bivši?

  • 23

Partizan je odmah nakon utakmice protiv Trakaija smenio Miroslava Đukića i umesto njega će na klupu crno-belih Zoran Mirković i Gordan Petrić.

On je poslednji put govorio na konferenciji i istakao zadovoljstvo što se Partizan plasirao u naredno kolo, gde će igrati protiv danskog Nordsjilanda, koji je eliminisao AIK iz Švedske.

- Sigurno da sam zadovoljan što smo prošli u naredno kolo, znali smo da neće biti laka utakmica i da će biti teško, pogotovo što smo odmah na početku primili gol, pa smo morali da se otvorimo i da uđemo u problem, pošto smo teško dolazili u šanse na terenu na kakvom nismo navikli da igramo, imali smo dosta problema u završnici. Dali smo na kraju gol, a kada se činilo da će meč biti lakši, dobili smo crveni karton i ponovo je bilo teško za nas, ali je ekipa izdržala i prošla u sledeće kolo - poručio je Đukić.

On je pomenuo da je njegova ekipa imala problem sa završnicom, kao i da ju je poremetio rani gol Trakaija i crveni karton koji je dobio Suma u drugom poluvremenu.

Foto: MN Press

- Mislim da smo imali više problema sa podlogom, a u organizaciji nismo imali toliko problema osim u njihovih 20 metara, gde nismo uspeli da završimo dobre akcije i prodore. Moramo u toj završnici da budemo mnogo konkretniji. Ali primili smo gol u 10. minutu i posle dobili crveni karton i ta dva faktora su uticala na to da ne odigramo meč kako smo očekivali. Fali nam efikasnost, to unosi nervozu u ekipu posle određenog perioda i do negativno utiče na ekipu. Ali, ekipa ima posed i loptu, ali u zadnjih 20 metara ne uspevamo da iskoristimo to.

Đukić očigledno nije bio svestan da je već bivši trener i istakao je da je njegovoj ekipi potrebno da ofanzivni igrači daju golove, da bi Partizan mogao da dođe do ciljeva koje je zacrtao.

- Sigurno da s golovima i pobedama dobija samopouzdanje i igrači ulaze u neku pozitivnu atmosferu. Mnogo je bitno da nam Suma daje golove, Rikardo, Pantić, Ožegović, Đorđe Ivanović... igrači koji su ofanzivnog karaktera, jer Partizan živi od pobeda i mora da daje golove. Bez toga Partizan ne može da ostvari svoje ciljeve.

Njegove poslednje reči kao trenera crno-belih bile su vezane za crveni karton koji je dobio Sejduba Suma.

- Bila je to podeljena lopta između njih dvojice, on je kasnije stigao i napraivo faul koji nas je koštao crvenog kartona. Poremetio nam je planove, ali to je sastavni deo igre - bile su Đukićeve oslednje reči kao trenera Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tejgoooo

    3. avgust 2018 | 09:51

    Jos iz svog dzepa da plati štetu učinjenu a ne da traži ono što mu pripada po ugovoru odnosno ne pripada.

  • Pfc nk

    3. avgust 2018 | 08:29

    Stalno ista prica.Prepricava utakmicu kao da je bila zatvorenog tipa kao da nismo imali priliku da vidimo da je unistio i ovo malo igraca sto je nesto znalo.Svaka utakmica po istom sablonu i protiv Vranja i protiv Jang bojsa.Uzas!Srecan ti put i nadam se da neces vise dolaziti ni kao navijac!

  • PETAR 1

    3. avgust 2018 | 09:37

    Djukicu politicaru jedan, zasto ste morali da budete oterani, kada postoji ostavka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA