≫ 

Sumu su Slovaci čekali tri sezone da proradi: Izjava bivšeg saigrača Partizanovog najskupljeg pojačanja još više će baciti u očaj Grobare

Aleksandar Čavrić se seća da ni u Slovanu omaleni vezni igrač nije imao start iz snova

  • 22

"Kada će proraditi Suma?", bilo je, do nekog vremena, pitanje koje su sebi postavljali navijači Partizana, sa akcentom na "bilo je", pošto se više i ne pitaju, jasno im je da taj dan, možda, neće ni dočekati.

Preskupo plaćeni fudbaler još uvek čeka da se u pravom svetlu pokaže navijačima, ide to veoma sporo, a Partizan posrće, što dodatno pojačava nervozu navijača i pritisak na momka na čija se nejaka pleća svalila velika odgovornost za neubedljive igre ekipe.

>>> Juventus je ovog leta Realu uzeo Ronalda, ali on neće igrati u večerašnjem meču u SAD-u (23.55). Kvota da će na meču evropskih giganata pasti tri i više golova (3+) je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Real Madrid - Juventus.

U međuvremenu, iz Slovačke se javio Aleksandar Čavrić, bivši igrač OFK Beograda, trenutno u Slovanu, koji se seća da je Suma imao sličan period adaptacije i u Slovačkoj, kao i u Partizanu.

Srpski fudbaler je delio svlačionicu sa Sumom kada je ovome stigao poziv da pređe u Partizan.

- Kad je dobio poziv iz Humske rekao sam mu da je Zvezda veći i bolji klub. Crno-beli su bili šampoioni i otišao je kod njih - izjavio je za Sportski Žurnal Čavrić.

Kvalitet Sume nije sporan, ali nikako da dođe do izražaja, da ispliva...

- Igrač je poteza, i Slovaci su ga čekali do treće sezone ugovora da proradi. Čini mi se da ga sputava pritisak, ovde su očekivanja od njega bila manja, u Beogradu se nije izborio.

VIDEO: Poslušjate Suminu izjavu psole utakmice u Litvaniji sa Trakaijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    4. avgust 2018 | 14:32

    Eto, sto se stalno bunite "grobarcici", jos dve godine i ima da eksplodira, na kraju ce Ivica biti u pravu, bice to "bombaaaaaa".

  • Cure

    4. avgust 2018 | 15:12

    Mozda I on nije toliko los koliko je losa cela ekipa nema bre covek skim da odigra.

  • Sima

    4. avgust 2018 | 13:23

    Neko je tu uzeo ogroman novac a doveo prosecnog igraca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA