≫ 

U Humskoj repriza finala Kupa: Partizan najavljuje novu energiju posle Đukića koji je ''navratio'' u SC Teleoptik da se pozdravi (FOTO)

Crno-beli u nedelju, u okviru trećeg kola, protiv Lučana vodiće pomoćni trener Žarko Lazetić

  • 4

Prvu utakmicu posle smene trenera Miroslava Đukića fudbaleri Partizana igraju u nedelju protiv Mladosti iz Lučana (19), a iz Husmke najavljuju "novu energiju" posle turbulentnog perioda koji je obeležio sam početak sezone. 

Ekipu će za ovu priliku voditi pomoćni trener Žarko Lazetić koji je izneo očekivanja o duelu protiv ekipe sa kojom su crno-beli podelili megdan u minulom finalu Kupa.

- Očekivanja, kao i na svakoj utakmici, su da budemo na nivou Partizana. Posle utakmice u Evropi i puta koji smo imali najvažnije je bilo da se dobro odmorimo i pripremimo, da spremni dočekamo utakmicu - rekao je Lazetić šta su prioriteti ekipe.

Iza crno-belih je zaista buran period, u prvom kolu ekipa je poražena od Radnika, usledile su neubedljive igre i "tesan" prolaz u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope u dvomeču sa litvanskim autsajderom Trakaijem.

Lazetić očekuje da će se ova energija videti već protiv Mladosti, uz, naravno, poziv navijačima da budu uz tim u delikatnom trenutku.

Žarko Lazetić, pomoćni trener Partizana Foto: MN Press

- Ovo je specifična situacija s obzirom na to da nam je ovo prelazni period. Sigurno da ću ja sa ostalim momcima iz stručnog štaba i saradnicima, učiniti sve što mogu da ekipa što spremnija dočeka sutrašnju utakmicu, odnosno da pokuša da na terenu bude motivisana, ambiciozna i ostvari novu pobedu u domaćem prvenstvu.

Mladost će biti pravi test mogućnosti trenutnih mogućnosti crno-belih, rival iz Lučana je odlična, kompaktna ekipa čiji je osnovni kvalitet to što je pretrpela minimalne promene u polusezoni.

- Želeo bih da čestitam ekipi Mladosti na kontinuitetu koji ima jer je jedna od retkih ekipa u našoj ligi koja, u odnosu na prošlu godinu, imaju jednog novog igrača. To je njihovo veliki kvalitet, a imaju i trenera koji je možda najiskusniji u našoj ligi, koji najbolje poznaje ligu, i koji će sigurno znati da ih dobro pripremi za ovu utakmicu. Tako da sa te strane znamo šta od njih možemo da očekujemo, ali opet ponavljam, sigurno ćemo se pripremiti najbolje što možemo, i uz podršku navijača i neku novu energiju, koja će moći da se vidi već sutra, da zabeležimo tri boda.

Lazetić je dodao da zbog povrede sigurno u timu neće biti Tošića, verovatno i Nikolića koji se tek priključio ekipi.

Vredi pomenuti i to da je, sada već bivši trener, Miroslav Đukić ''navratio'' u SC Teleoptik da se pozdravi sa zaposlenima i tom prilikom im je poželeo plasman u grupnu fazu LE.

Miroslav Đukić u poseti SC Teleoptik Foto: partizan.rs

VIDEO: Poslednja Đukićeva izjava pre nego što je napustio Humsku!

VIDEO: Suma sumira utiske posle duela sa Trakaijem i crvenog kartona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    4. avgust 2018 | 18:30

    E ovaj kilavi Jankovic bas ima ,,energiju". Gledam ga protiv Trakaia celo prvo poluvreme nije izasao na sunce,uhvatio covek ladovinu po desnoj strani.

  • Ja...RS

    4. avgust 2018 | 21:57

    Trebali su onda da dovedu elektricara 😂😂😂

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    4. avgust 2018 | 18:20

    Добиће можда по ред бул од нових тренера, за нову енергију😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA