≫ 

Selektor Hrvatske došao u Knin na proslavu Oluje! (VIDEO)

Na proslavi Oluje, Zlatko Dalić je širio poruke mira, tolerancije i ljubavi

  • 30

U Kninu je počela proslava dvadesettrogodišnjice operacije Oluja koju je svojim dolaskom podržao i selektor Hrvatske Zlatko Dalić.

Čovek koji je umnogome zaslužan za drugo mesto Šahovničara na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u fudbalu posetio je nekoliko gradova Hrvatske sa glavnim promoterom ustaškog pokreta - Markom Perkovićem Tompsonom. 

>>> Dalić nastavlja ustašku turneju sa Tompsonom: Komentar pevača će iznervirati celu Bosnu, osim Hrvata koji žive u njoj!

Ovoga puta, u Kninu, Dalić je istakao da su poruke ljubavi i tolerancije one koje treba da se pošalju. Takođe, govorio je i o zajedništvu koje je krasilo Hrvatsku, naročito tokom Mundijala.

-  Hrvatska je pokazala kako zna da uživa i kako zna da slavi. Hrvatska je u ova dva meseca živela kao jedno i to je ono što želim da se nastavi. Mir i tolerancija, takve poruke želim širiti. Moramo biti dostojanstveni u svemu i moramo znati da proslavimo naše pobjede. Ovo je zajedništvo i to tako moramo svi zajedno gledati. Ovde smo svi pobednici - istakao je Dalić.

VIDEO: Hrvatska se sprema za proslavu zločinačke akcije "Oluja"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OFK

    4. avgust 2018 | 22:07

    Red je da sada navijači iz Srbije koji su navijali za hrvatsku na Mundijalu, čestitaju selektoru i reprezentaciji hrvatske. Očekujemo to od vas! I sura da navijate za Albaniju kada se bude kvalifikovala.

  • DAN

    4. avgust 2018 | 21:47

    HR je genocidna tvorevina pocev od Jasenovca pa do Oluje i Bljeska

  • Borislav

    4. avgust 2018 | 22:02

    Pa dobro jeste vi normalni . Dokle vise sa tim hrvatima . Bas me briga gde je otisao dalic .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA