≫ 

Rešio da se povuče iz reprezentacije u 45. godini

Kaže, umorio se od igranja, pa bi da prepusti mesto mlađima

  • 0

Najstariji učesnik fudbalskog Svetskog prvenstva ikada, egipatski golman Esam El Hadari, završio je reprezentativnu karijeru u 45. godini.

El Hadari je ovog leta sa 45 godina i 161 danom postao najstariji igrač na Mundijalima u meču protiv Saudijske Arabije (1:2) kada je čak uspeo da odbrani penal.

Zvezda bi večeras trebalo da obezbedi kapital pred revanš u Slovačkoj, a kvota da će slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,82. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Spartak Trnava.

- Posle 22 godine, četiri meseca i 12 dana pravi je momenat da kažem da sam završio sa reprezentacijom. Ponosan sam na broj utakmica i što sam bio deo velikih uspeha- rekao je El Hadari, a prenosi BBC.

Za "faraone" je od 1996. godine branio ukupno 159 puta i osvojio četiri trofeja Afričkog kupa nacija.

Kvota da će Zvezda igrati u grupama Lige šampiona prvi put otkako se igra u ovom formatu je 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za plasman Zvezde u Evropi ove sezone.

Trenutno je član egipatskog Ismailija, a branio je između ostalog i za tamošnje velikane Al Ahli i Zamalek, švajcarski Sion i druge klubove.

VIDEO: Evo kako je predstavljena selekcija Egipta na Mundijalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA