Kvalitetniji smo od Spartaka, idemo u Trnavu da pokažemo ko smo: Stojković i Savić sigurni u prolaz Zvezde!

Crveno-beli ne odustaju od Lige šampiona

  • 7

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno sa Spartakom iz Trnave 1:1, u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posle meča igrači crveno-belih Filip Stojković i Vujadin Savić istakli su da je ovo loš dan koji će biti nadoknađen za sedam dana u Slovačkoj.

>>> UEFA MAFIJA: Evo kako je Terzić reagovao kada je zagrmeo Sever! (VIDEO)

Kapiten Zvezde Savić ističe da san o igranju Lige šampiona nije završen.

- Mislim da smo jako dobro ušli u utakmicu ali smo primili odmah taj gol i tu smo pali. Kao da smo se uplašili. Borili smo se, dali sve od sebe i napadali. Oni su uspeli da nas iznenade iz kontre.

- Moramo da se okrenemo utakmici u prvenstvu i onda da se okrenemo utakmici u Trnavi koja nam je utakmica sezone. Nadam se da ćemo se pripremati i za Ligu šampiona. 

VIDEO: Zvezdan Terzić u neverici sluša prozivke Delija na račun UEFA

Posle meča Filip Stojković je istakao da će Beograđani u revanš pokazati svoje pravo lice.

- Napravili smo glupost, ali na greškama se uči. Sigurno smo kvalitetniji i nadam se da ćemo pokazati ko smo u revanšu. Spremaćemo se maksimalno za revanš. To je utakmica sezone za nas. 

Da podsetimo, revanš meš između Crvene zvezde i Trnave igra se 14. avgusta u Slovačkoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • it

    7. avgust 2018 | 23:13

    Ovaj Stojkovic nije sposoban ubaciti loptu kako treba

  • Misko

    7. avgust 2018 | 22:47

    Cuti bre ostavili ti stranu slobodnu skroz i nista nisi uradio

  • sever

    7. avgust 2018 | 22:48

    Stojkovic je za celu sezonu u Minhenu 1860 usao svega tri utakmice sa klupe u igru. Kakva je to bila ekipa govori cinjenica da su te sezone ispali u trecu ligu. E sada sami vidite njegov kvalitet. Ali nemoj da se lazemo Stojkovic, Srnic i Stojiljkovic su Milojevi igraci iz Cuke, kao i Ben koga je trenirao u Grckoj. Sva cetvorica zajedno ne vrede jednog kvalitetnog evropskog igraca, a bolje ne navoditi koliko kostaju. Medjutim oni moraju igrati. E sada mi koji pratimo fudbal od pre 90-ih znamo sta je igrac i nama stotine menadzerskih novinara ne mogu prodavati maglu. Problem su mladi i zaludjeni. U normalnim drzavama kada se pojavi igrac/prevara navijaci naprave takav pritisak tako treneru ne pada na pamet da ga forsira jer ce u suprotnom niti smenjen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA