≫ 

Golman Trnave puca od samopouzdanja posle remija: Otkrio nam je i koliko dobro poznaje Nemanju Radonjića! (VIDEO)

Slovaci su se najviše fokusirali na to da izlude Nemanju Radonjića

  • 15

Golman Spartaka iz Trnave, Martin Čudi, obavio je odličan posao po svoju ekipu u Beogradu protiv Crvene zvezde.

Matiran je samo iz penala, zabeležio je šest odbrana, a tokom meča se videlo da "puca" od samopouzdanja, koje mu je dao učinak od 25 odbrana na prethodnih pet evropskih utakmica, od toga je šest zabeležio protiv crveno-belih.

Veliku pomoć imao je u saigračima, koji su se žestoko branili i naročito odlično zatvorili Nemanju Radonjića.

- To je bila dobra utakmica sa naše strane gledano. Tokom prvog dela nismo bili uplašeni. U drugom poluvremenu Zvezda je bila bolja ali mi znamo da je ovo prva utakmica. Ta druga utakmica je kod kuće pa je sve otvoreno. Čekamo tu utakmicu, a na ruku nam ide i to što smo postigli jedan gol, pa je čak i nerešen rezultata dobar za naš tim - rekao je Čudi za Telegraf posle utakmice, a naročito je istakao Nemanju Radonjića.

Lopta je često završavala u njegovom zagrljaju Foto: MN Press

- Znam ga, on igra dobro i mnogi treneri su zainteresovani za njega, bilo je interesovanja da dođe u Slovan. Pred njim je velika budućnost, a to samo od njega zavisi, kako bude igrao i kako bude postavio svoje ciljeve - rekao je Čudi, pokazavši ovim detaljima da se radilo na skautingu, da je Radonjić još pre bio na radaru u Slovačkoj i da su čak i ovde upoznati sa njegovim nestašnim karakterom.

Naime, još tokom mandata našeg trenera Ivana Vukomanovića u Slovanu, Radonjić je kao igrač Čukaričkog bio veliki pik tima iz Bratislave u julu 2017, ali je ipak u Crvenoj zvezdi rešio da napravi korak više u karijeri.

Takođe, Radonjićev temperament je bio na velikom testu protiv Slovaka, jer je u jednom trenutku naseo na provokacije, pa će i njemu ova utakmica biti velika lekcija za revanš - kako bi uspeo da dođe do direktnih duela sa prilično samouverenim golmanom Čudijem.

VIDEO - Navijači Spartaka grobarskim pesmama prozivaju Delije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srećko

    8. avgust 2018 | 20:46

    Ipak Zvezda ide dalje.

  • Mickey

    8. avgust 2018 | 20:28

    Neka puca.Brzo ce se i smiriti!!!

  • Nebojsa

    8. avgust 2018 | 23:14

    I C.Zvezda pre par godina protiv Ludogoreca posle 2:2 iz prvog meca koja bila u Bugarskoj, pucala od samopuzdanja pa je ispala .Nikad se nezna moze C.Zvezda lakse tamo da izadje na kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA