≫ 

Fenomen Ebisilio: Ruskinje rodile bebe fudbaleru Zvezde istog dana, pa završile u šou programu! (FOTO) (VIDEO)

Holanđanin ume sa loptom ali i sa ženama

  • 24

Aktuelni fudbaler Crvene zvezde Lorenco Ebisilio postao je tata dvoje dece u istom danu, a sve to ne bi bilo ni malo čudno da je reč o blizancima, a nije.

>>> Nikola Kalinić ratuje sa navijačima zbog transfera u Atletiko Madrid!

Svašta je viđeno u srpskom fudbalu, bilo je kontroverznih i poročnih fudbalera. U Superligu Srbije dolazila su i sumnjiva i "egzotična" pojačanja, plaćana neverovatnim svotama novca koja ništa nisu prikazala od najavljenog talenta. Bilo je i onih poput Fredija Adua koji su bili veće zvezde na igrici Fudbal menadžer...Svega i svačega smo se nagledali proteklih decenija.

Ipak, do sada fudbalskim terenima Srbije nije harao fudbaler sa nesumnjivom fudbalskom veštinom koji, i te kako, ume sa loptom ali i sa ženama, i to, više njih istovremeno.

Baš takav igrač je Lorenco Ebisilio, fudbaler crveno-belih, koji osim razornog šuta sa distance ume da "odigra", na fintu , iz bliza, pa zato i ne čudi da je sa dve prelepe Ruskinje dobio naslednike. Ipak, sigurno je je da će taj 17. januar 2017. godine dobro zapamtiti, i to, po rođenju dvoje dece, sa obe izabranice istovremeno, što je potpuno neverovatno.

Tako je i bugarski sajt Sportal.bg preneo ovu priču koju je prvobitno objavio ruski Sport Ekspres. Oni pišu da je Ebisilio, koji je bio saigrač fudbalera iz Živka Milanova u Apoelu, morao da se suoči sa, u najmanju ruku, neobičnom situacijom.

Ruskinje sa kojima je Ebisilio dobio naslednike; Printscreen: Youtube/Пусть говорят

Naime, prvo je Ana Bugaeva otkrila da je rodila dete sa vezistom Zvezde, da bi isto uradila i Darija Danilina. Kako je posle angažmana u Mordoviji i Anžiju morao da potraži druge angažmane, a put ga je preko Apoela doveo u Beograd, dame su posle neplaćene alimentacije pokrenule spor protiv igrača za utvrđivanje očinstva, koji je ove navode potvrdio.

Sve je otišlo toliko daleko da su mame bile i u popularnom ruskom šou programu u kojem je predstavnik igrača objavio da će Ebisilio plaćati izdržavanje od 1.500 evra mesečno svakoj.

Snimak emisije na Youtubu za dva dana je pogledalo skoro 370 hiljada ljudi.

VIDEO: Volim Srbe i ono "brate": Ebisilio na prvom treningu pokazao trikove i progovorio srpski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Angry

    9. avgust 2018 | 17:56

    Ima kod nas u Indjiji neki Vukobrat, rodile mu i zena i svalerka sinove, sad klinci idu u isti razred, a u firmi, zena mu radi u finansijama, svalerka je valjda sekretarica, a pored njih dve ima i trecu, skoro se razvela, takodje radi kod njega! Sta radi covek... I one sve to znaju i funkcionisu ekstra, ja umro :)))

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    9. avgust 2018 | 15:11

    Замало хет трик

  • Dorćolac

    9. avgust 2018 | 15:41

    Sledeći su grobari koji će da zatrudne 🤩

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA