≫ 

Pevao si "J... Real", sada ljubiš grb: Tibo Kurtoa morao da objasni svoj potez dok je branio za Atletiko! (VIDEO)

Nisu sve zaboravili u Realu

  • 9

Golman Tibo Kurtoa potpisao je za Real, a jedan njegov potez na promociji je izazvao zgražavanje mnogih ljubitelja fudbala.

Nije Kurtoa mogao da dočeka da obuče dres kraljevskog kluba, izneverio je navijače Čelsija zbog neprofesionalnosti, pošto se dugo nije pojavljivao na pripremama kako bi što pre inicirao transfer.

>>> Večeras počinje prvenstvo u zemlji svetskih šampiona. Marselj, poznat kao izuzetan domaćin, čeka Tuluz, a kec je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Marselj - Tuluz.

I ne samo to, rešio je da se dodatno dodvori fanovima Reala, poljubio je grb na stadionu Santjago Bernabeu, čime je još više razočarao pristalice Atletika, za koji je dugo branio.

To je bilo dovoljno da se mnogi prisete poteza kada je pevao vulgarnu pesmu "j... navijače Reala" kada je bio na proslavi osvajanja Kupa Španije.

Kurtoa u trenerci Atletika Foto: AP/Tanjug

Pre pet godina, Kurtoa je sa Atletikom osvojio Ligu, Kup kralja i Ligu Evrope, malo je nedostajalo da uzme i Ligu šampiona proti Reala, a godinu dana ranije je slavio Kup ovom uvredljivom pesmom.

Pitali su ga čak za taj potez na promociji.

>>> Počinje Premijer liga! Na Old Trafordu gostuje Lester, a kvota na keca je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted Lester.

- Bio sam mlad, previše sam se opustio, izvinjavam se. Navijači će videti da ću dati sve od sebe za ekipu - poručio je pokajnik Kurtoa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANTIROM

    10. avgust 2018 | 11:05

    I ATLETIKO IMA SVOG MUSTAFU

  • Vjeki

    10. avgust 2018 | 11:14

    Pare čine čuda a ovaj bi i govno pojeo za lovu

  • falš

    10. avgust 2018 | 12:45

    Niti jednu utakmicu za Real a ljubi grb..podmuklost,cinicnost,patetika,zarad novca i licne koristi..nema ovo veze sa sportom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA