Batu Mirkovića su podsetili na -5 u odnosu na Zvezdu, on je imao spreman odgovor!

Mirković poručio da se računi svode u maju

  • 10

Posle pobede u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, fudbaleri Partizana gostuju Zemunu u nedelju od 17 časova.

- U takvom smo ritmu, celog meseca, ali moramo da odgovorimo zahtevima. Nije prošlo mnogo, a već nas očekuje meč u prvenstvu. Znamo da nismo otvorili šampionat kako treba i u svakoj sledećoj utakmici moramo da budemo maksimalno koncentrisani, sa željom da pobedimo.

- Igramo sa ekipom koja je posle tri utakmice i teškog rasporeda uzeo tri dva boda. Imaju računicu, promenili su trenera, na klupi će biti pomoćni trener. Sigurno će da računaju na naš umor i naše misli, koje su hteli mi to ili ne hteli usmereni ka četvrtku i revanšu. Ipak, ja ću da apelujem na svoje igrače da misle samo o Zemunu - poručio je Mirković, koji će razmatrati sve opcije u rotaciji.

- Videćemo za rotaciju, imamo dosta igrača na raspolaganju. Videćemo sa samim igračima, stručnim štabom, ali i sa lekarskim timom. Osim Zlatana Šehovića, svi su spremni.

Mirkovića čeka težak posao, jer već zaostaje pet bodova u odnosu na Crvenu zvezdu.

Crno-beli sada moraju da dodaju gas u srpskom prvenstvu Foto: MN Press

- Nije prijatna situacija sigurno, bilo bi bolje da je kontra, ali ovo je realnost i od nje ne možemo da pobegnemo. Prvenstvo je dugačko, linija se svodi tek u maju sledeće godine. To je sve što mogu da kažem. Dodatnog opterećenja nema, mi ispred sebe imamo protivnika i utakmicu koju moramo da dobijemo. Sad kako će biti na kraju, videćemo - rekao je Mirković, koji je dugo bio van tokova srpskog fudbala.

- Ja sam uvek iskren i mogu da kažem nisam poznavao tako dobro Superligu, ali ovde sam već skoro sedam dana, tako da radim svakodnevno po mnogo sati. Naravno, ceo moj stručni štab, svi moji saradnici su mi na usluzi i pri ruci da me uvedu u celu problematiku koja je bila u svlačionici, a i cele lige. Imamo luksuz da ne moramo da znamo sve protivnike sa kojima ćemo igrati, na primer, u septembru, ali ovi koji sada stižu, o njima znamo sve - zaključio je Mirković.

VIDEO - Bata Mirković posle pobede u debiju u Danskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    11. avgust 2018 | 17:00

    A kad se svedu racuni u maju bice mnogo,mnogo hladnije...

  • NA NOVOJ ADRESI

    11. avgust 2018 | 16:48

    Titulaaaaa titulaaaa Slavi će se titulaaa

  • Nesa CZ

    11. avgust 2018 | 17:03

    Slavice se sigurno...neko ce slaviti neko tugovati, uvek je tako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA