≫ 

Bajern petardirao Ajntraht za prvi trofej u novoj sezoni! (FOTO) (VIDEO)

Bavarci nisu ostavili protivniku ni proimil šanse za drugačiji ishod

  • 0

Fudbaleri Bajerna iz Minhena osvojili su Superkup Nemačke pošto su sa 5:0, a uz het-trik Levandovskog, pobedili Ajntraht iz Franfurta.

Novi trener Bavaraca Niko Kovač, koji je protekle sezone upravo sa Ajntrahtom sa 3:1 slavio protiv Bajerna u finalu Kupa Nemačke, ubedljivo je slavio protiv svog bivšeg kluba.

>>> Iguain nije slavio gol na debiju za Milan, Real pokazao koliko je moćan i bez Ronalda (VIDEO)

Od samog početka meča bilo je jasno da tim iz Minhena želi ovaj trofej što se i videlo po najjačem sastavu koji je istrčao na teren. Na prvi gol se čekalo do 21. minuta kada je Levandovski glavom, doveo svoju ekipu u vođstvo, da bi samo 5 minuta kasnije, skoro na identičan način, povećao rezultat.

Poljski napadač u istom ritmu je nastavio i po dolasku sa odmora, pa je posle odlične asistencije Tomasa Milera došao do het-trika.

Šampion Nemačke se tu nije zaustavio, pa su golove postigli još i Koman u 63. minutu, a Alkantara je postavio konačan rezultat od 5:0 u 85. minutu, posle asistencije Komana.

Srpski internacionalac Mijat Gaćinović na terenu je proveo ceo meč, dok je Luka Jović ušao u igru u 76. minutu.

Imajući u vidu da Kovač u potpunosti poznaje prednosti i mane Ajntrahta i ne čudi što je taktički u potpunosti nadmudrio trenera Adija Hutera.

Da podsetimo, Bavarcima je ovo treći uzastopni, a ukupno sedmi Superkup koji su osvajali 1987., 1990., 2010., 2012., 2016., 2017., 2018. godine.

Slavlje igrača posle gola Levandovskog; Foto: Tanjug/AP
Poljski napadač postigao je het-trik; Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA