≫ 

Dok su gledali utakmicu svog kluba, pornić prekinuo prenos! (FOTO) (VIDEO)

Neki su bili uznemireni, a nekima se baš dopao štos

  • 0

 

Navijači Bristol Roversa u utorak su dobili mnogo više, za ono što su platili, jer su u baru stadiona umesto fudbalske utakmice na TV-u gledali film za odrasle, koji se iznenada pojavio. 

Na poluvremenu navijači su hteli da se osveže i proslave vođstvo u meču sa Kroulijem, koji su kasnije i dobili sa 2:1, ali su se na programu umesto kadrova sa utakmice pojavilo mnogo "golotinje".

>>> Osipa se Hrvatska: Još jedan igrač rekao zbogom reprezentaciji!

Do početka drugog dela meča, filmovi za odrasle su ukinuti da bi ponovo "uznemirili" navijače koji su pratili neizvesnu utakmicu. Ovo je otišlo toliko daleko da su iz kluba najavili zvaničnu istragu.

Kanal koji je pušten emituje program u kojem dame pozivaju gledaoce da ih kontaktiraju ili im pošalju poruku i "pridruže se zabavi".

Ipak, jedan od navijača nije bio "uznemiren", šta više, za britanske medije je istakao da se odlično proveo:

- Bilo je baš zanimljivo. Prvi put smo mislili da je samo reč o reklami, ali onda je neko tokom meča prekinuo program i pustio to ponovo. Imao je skriveni daljinski upravljač. Ipak, i tome smo nazdravili. 

 

VIDEO: Seks na radiju uživo! Radnici se malo zaneli pred kamerama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA