Salcburg ima opasne rezerviste: Bosanac dvostruki strelac, "bikovima" niko ništa ne može u Austriji (VIDEO)

Ima šampion Austrije i prava alternativna rešenja kada zatreba

  • 10

Fudbaleri Red Bul Salcburga upisali su još jednu, 13. pobedu u nizu u domaćem šampionatu, pao je novajlija u ligi Hartberg 2:0, pa sada ekipa Marka Rosea može mirno da se posveti dvomeču plej-ofa za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde.

Nije rizikovao sa udarnim snagama Rose, ostavio je glavne igrače na klupi ili van protokola, pa su rezervisti imali priliku da se nametnu možda i za duele sa srpskim prvakom.

Najjači utisak među njima ostavio je bosanskohercegovački napadač Smail Prevljak (23, 187) koji je sa dva gola skrenuo pažnju na sebe, možda sebi kupio kartu za manju minutažu protiv crveno-belih.

Doduše, imao je Prevljak i jedan kiks, i to kakav: promašio je nebranjeni gol sa pet metara!

Naravno, neprikosnoveni su u špicu Dabur, Jabo i Samaseko koji danas nisu bili u startnoj postavi, a prva dvojica su ušla u igru u nastavku meča.

Salcburg je igrao u sledećoj postavi: Stanković, Ulmer, Hajdara, Pongraćić, Mvepu, Todorović, Van Der Verf, Junuzović, Volf, Minamino, Prevljak. Igrali su još: Litgeb, Dabur i Jabo.

Bez mnogo problema Red Bul je slomio otpor  gostiju, oba gola viđena su u drugom poluvremenu, i oba su bili u koprodukciji Volfa kao asistenta i Prevljaka kao finišera kombinacija pred golom Hartberga.

Jasno je da će Austrijanci sa velikom dozom samopouzdanja doputovati u srpsku prestonicu gde ih čeka prazna "Marakana" na megdan sa Zvezdom koja, da podsetimo, svoj meč u domaćem šampionatu sa Napretkom nije igrala, baš zbog toga da bi što odmornije dočekala prvu od dve utakmice sezone sa Salcburgom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BILI🇷🇸⚫⚪☠

    18. avgust 2018 | 20:35

    Jadna zvezda🔞🔞🔞🔞🔞🔞

  • Ja...RS

    18. avgust 2018 | 21:53

    Zvezda ce da ih odere ipak,realno.

  • ДС

    18. avgust 2018 | 20:24

    Ц . Звезда у овој нашој лиги ниједном није изашла са првим тимом. Тако да ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA