≫ 

Ronaldo je debitovao, ali Italija priča samo o majstoriji Imobilea: Napoli preokrenuo protiv Rimljana! (VIDEO)

Reči nisu potrebne za ovo remek delo

  • 4

Lacio  je ovu sezonu u Seriji A počeo porazom od Napolija od 2:1 na "Olimpiku" u 1. kolu, a navijači su mogli da vide pravo remek delo u režiji napadača Rimljana Ćira Imobilea.

Igrao se 25. minut kada je Ćiro jednim potezom izbacio čak trojicu čuvara koji su ga jurili: savršenim štopom lopte Imobile je sam sebi dao "for", istovremeno poslao trio defanzivaca Napolija "po burek", međuutim to nije bilo sve...

...usledila je prava lepotica od gola.

Namestio se Ćiro posle vrhunskog driblinga, pogodio gornji desni ugao gola gostiju, za vođstvo od 1:0, na opšte oduševljenje navijača Lacija.

Pogledajte sjajan gol Imobilea koji je zasenio sve druge momente prvog kola Serije A, pa čak i debi Ronalda za Juventus.

Ipak, i pored početnog vođstva, Rimljani su dozvolili Napoliju da potpuno preokrene meč u svoju korist. Tako je pred sam kraj prvog poluvremena Milik poravnao rezultat, da bi na 2:1 povisio Insigne u 59. minutu i tako postavio konačan rezultat meča.

Ceo meč za Lacio odigrao je srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić, ali bez konkretnijeg učinka na terenu. Drugi Srbin u dresu Lacia, Dušan Basta, ceo meč presedeo je na klupi.

Serija A, 1. kolo: 

Subota

Kjevo – Juventus 2:3 (1:1)

(Stepinski 38, Đakerini 56p – Kedira 3, Bani 75 autogol, Bernardeski 90+3)

Lacio – Napoli 1:2

Nedelja

Torino – Roma 18.00

Bolonja – SPAL 20.30

Empoli – Kaljari 20.30

Parma – Udineze 20.30

Sasuolo – Inter 20.30

Atalanta – Frozinone 20.30

Odloženo

Milan – Đenova

Sampdorija – Fiorentina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA