≫ 

Partizan i igrači dogovorili novu cifru za premije ako ekipa uđe u Ligu Evrope!

Čelnici kluba i predstavnici igrača na sastanku dogovorili novu cifru za nagradu u slučaju plasmana u grupnu fazu Lige Evrope

  • 13

Da je Partizan imao malo više sreće u žrebu, umeto što je u plej-ofu Lige Evrope dobio Bešiktaš, koji stoji na putu plasmana u grupnu fazu pomenutog takmičenja, pitanje nagrada se verovatno ne bi ni potezalo. Ali, kako se crno-belima zalomio bogati turski velikan, Uprava kluba iz Humske je odlučila da dodatno stimuliše igrača i “podeblja” premije za uspeh na poslednjem koraku, saznaje Telegraf.rs.

>>> Partizan i Bešiktaš bez navijača na gostovanju: UEFA zabranila Grobare u Istanbulu i Turke u Beogradu!

To je epilog današnjeg sastanka predstavnika fudbalera i čelnika kluba, na kome je dogovoreno da svaki prvotimac Partizana, ukoliko naravno ekipa uspe da prebrodi poslednju prepreku ka Ligi Evrope, inkasira – 15.000 evra plus 5.000 mogućih bonusa u zavisnosti od učinka.

Naravno, maksimalni, pomenuti iznos će biti zagarantovan fudbalerima, koji iznesu najveći teret i minutažu u dvomeču sa Bešiktašom, dok će oni manje angažovani igrači biti nagrađeni srazmerno minutama provedenim na terenu.

Rekosmo već da je pomenuti sastanak dve strane najviše inicirala težina rivala, jer su svi u klubu svesni da je pred Zoranom Mirkovićem i fudbalerima veoma težak izazov i da shodno tome moraju biti i motivisani.

Premija povećana za 5.000 evra Foto: Marko Todorović, pixabay.com

Dosadašnje premije za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope, regulisane u Humskoj “Pravilnikom o nagradama i bonusima” iznosile su – 10.000 evra, odnosno deset  hiljada manje u odnosu na novoutvrđenu cifru.

Interesantno je da fudbaleri crno-belih, ukoliko uspeju da eliminišu Turke i ostvare cilj, neće imati pojedinačne premije za mečeve u grupi, odnosno nisu dogovoreni ciklusi, koji se u Humskoj ne isplaćuju već duži vremenski period.

Naravno, i ta kategorija je promenljiva, shodno izazovima i postignutim rezultatima, pa se može dogoditi, kao i prošle sezone, da neka veoma važna utakmica bude posebno premirana, mimo utvrđenog dogovora i pravilnika.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BILI🇷🇸⚫⚪☠

    20. avgust 2018 | 16:00

    Napred Partizan POBEDI OVE DEKE IZ TURSKE

  • Cc

    20. avgust 2018 | 15:26

    Dzaba im to, kad ce bas te cifre da oprastaju kad budu odlazili za ciste papire...

  • Vlada

    20. avgust 2018 | 20:46

    Prolaze,al u zemunelo kroz kapiju na trening,nikad gori tim partizana u poslednjih dvadesetak godina,losiji su i od prosle godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA