Zvezda odradila trening uz grmljavinu Delija: Standardni vezista trenirao odvojeno, ne igra protiv Salcburga? (VIDEO)

Kako sada stvari stoje, Milojević neće moći da računa na Ebisilija

  • 10

Grmljavina Delija, njih oko 3.000 koliko je bilo na pomoćnom terenu Marakane, kao da je dala dodatno ubrzanje fudbalerima Crvene zvezde na poslednjem treningu pred meč sa Salburgom u utorak veče (21.00, Arena Sport).

Dočekani šampionski, crveno-beli su najpre pozdravili navijače, a zatim krenuli da "plešu" na terenu po notama Vladana Milojevića i njegovih pomoćnika.

Marakana je podrhtavala, a onda su Delije zagrmele: Pogledajte kako su navijači dočekali igrače Zvezde na treningu! (VIDEO)

Najpre trčanje kao vid laganog zagrevanja, pre nego što su igrali popularni fudbslski rukomet između dva gola.

Sa ekipom nisu radili Rašid Sumaila i Ebisilio koji su sa strane trčali krugove. I dok je defanzivac rekovalescent, navijače može da brine to što Holanđanin nije bio sa saigračima.

Ebisilio i Sumaila Foto: Telegraf.rs

Otuda je i velika verovatnoća da će preskočiti duel protiv Austrijanaca. Pomenimo i to da je Sumaila u jednom trenutku stao,dok je Ebisilio nastavio da "guli" kilometražu.

Ševa, u kojoj je učestvovao i sam Milojević, bila je neizostavni deo treninga, a za to vreme sa tribina je dopiralo:

- Ale,ale,ale oooo,sutra Salcburg ka..mo!

Igra na dva gola ubedljivo je donela najviše uzbuđenja,a Milojević je ponovo pretumbao sastav i tako "zavarao trag"što se tiče prve postave.

Milan Pavkov se u toj igri na dva gola istakao sa jednim lepim golom glavom posle centaršuta, a dodaćemo i to da je njegov kolega iz napada Nikola Stoiljković trenirao sa zaštitnom maskom.

Kao što je poznato, on je dobio ozbiljan udarac u nos na meču protiv Trnave.

Zvezda je trening završila negde oko 20.45 minuta, nakon što su vežbali šuteve sa 16 metara. Sa ppomoćnog terena Marakane su ispraćeni uz ''na nana nana Liga šampiona...''

(Telegraf.rs/M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    20. avgust 2018 | 21:34

    Šta ćete im sada. Da ste bili normalni, svi bi sutra bili na stadionu i pomogli ekipi da pobedom krenemo prema Ligi šampiona. Ako ovo bude za nauk, vredeće nešto, ali znajući o kakvim budalama se radi, veoma lako se može desiti da dobijemo i zabranu nastupa u Evropi, a onda možemo katance da stavimo na kapijama Marakane.

  • Boki

    20. avgust 2018 | 22:12

    Sve je to lepo. Ali upravo zbog njih mi najvažniji meč u poslednjih 15 20 god igramo na praznom stadionu

  • Delije Ravna Gora

    20. avgust 2018 | 21:16

    Zgazi ih sve....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA