Nikola je najvatreniji navijač Intera u Srbiji: Pored tetovaža kluba i bezbroj dresova, beskrajno je zahvalan Dejanu Stankoviću (FOTO)

I pored Superlige, u domu Popovića gleda se isključivo Serija A

  • 22

Ljubav prema Zvezdi ili Partizanu u Srbiji je sasvim normalna stvar, međutim, primer dvadesetdevetogodišnjeg Nikole Popovića koji od malena navija za Inter pokazuje da ljubav prema fudbalu ne poznaje granice.

>>> Atalanta nastavlja da melje redom: Frosinone otišao kući sa 4 gola u mreži! (FOTO)

Najvatreniji navijač crno-plavih iz Milana od svoje desete godine sa velikom pažnjom prati nastupe svog omiljenog kluba kako u Seriji A, tako i na međunarodnoj sceni, a koliko je lud za klubom pokazuje i to da je 6 puta bio u Milanu na utakmicama. Takođe, brojne tetovaže Intera koje je "ucrtao" po telu podsećaju i njega i sve koji ga vide na ulici na italijanskog giganta.

Ipak, uspomena koju sa ponosom ističe u vezi je sa Dejanom Stankovićem, legendom Crvene zvezde i Intera čiji će gest pamtiti dok je živ.

Naime, tokom boravka u Milanu sa svojim prijatlejem, ostao je bez karata za utakmicu, a jedini način da uživo prati svoj klub bio je da potraži pomoć Stankovića.

Iako ih nikad nije video u životu Deki im je nabavio dve karte za utakmicu, kao i mnogima pre toga još dok je igrao u Interu,

Inter će ove godine igrati Ligu šampiona, a od jednog od najvećih navijača kluba van Italije se očekuje da pored tetovaža pogleda i još koji meč uživo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahaha

    2. septembar 2018 | 12:41

    Licno i poznajem momka, klasican indijanac. Da ima bar gram mozga posvetio bi se zeni i porodici umesto sto baca pare na “Inter” i gluposti. No dobro, nije lako njegovoj zeni. Klasican primer izgubljenog slucaja iz Lazarevca. Tuga. Cemer. Jad.

  • Јован

    21. avgust 2018 | 18:45

    Чист идиотизам!

  • Taj sam

    21. avgust 2018 | 19:34

    nije tebi lako decace, nadji devojku bolje bi ti bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA