≫ 

Krstajićev spisak igrača će izazvati najveće polemike u poslednjih 10 godina: Nema Baneta, Stojketa, Milivojevića i Tošića!

Selektor Srbije objavio spisak na kojem nema nekoliko standardnih imena

Fudbalsku reprezentaciju Srbije posle Svetskog prvenstva u Rusiji očekuju novi izazovi već u septembru kada startuje Liga nacije.

Selektor Orlova Mladen Krstajić saopštio je spisak reprezentativaca na koje računa za predstojeće duele sa Litvanijom i Rumunijom, 10. septembra u Beogradu.

Kao što se najavljivalo na spisku nema Luke Milivojevića, stadnardnog i našeg najboljeg veznog igrača, ali nema ni još trojice startera sa Mundijala Duška Tošića, Branislava Ivanovića i golmana Vladimira Stojkovića.

>>> Luka Milivojević isprozivao Krstajića zbog loših odluka na Mundijalu: Sad sve izlazi na površinu!

U odnosu na tim sa Mundijala izostaju i Marko Grujić i Luka Jović, koji su u dogovoru sa selektorom mlade reprezentacije Goranom Ðorovićem na spisku mlade reprezentacije za utakmice protiv Rusije i Makedonije.

Na spisku su Nemanja Matić i Antonio Rukavina, kao i Mijat Gaćinović, koji je "precrtan" uoči puta u Rusiju, a jedini, uslovno rečeno debitant je Saša Lukić, koji je već bio pozivan, ali još nije zabeležio prvi nastup.

Tu si i povratnici Jagoš Vuković, koji ponovo igra standardno za Olimpijakos i Nenad Krstičić, standardno dobar u Crvenoj zvezdi, kao i Nemanja Maksimović, koji će izvesno u Hetafeu imati veću minutažu nego u Valensiji prošle sezone.

Na spisku se nalaze:

Foto: FSS

>>> Rumuni odabrali ko izlazi na crtu Srbiji u Ligi nacija!

Da podsetimo, Orlovi će posle prvih mečeva sa Litvanijom (7.septembra) i Rumunijom 10. septembra, dočekati Crnu Goru na stadionu Rajko Mitić, 17. novembra od 15.00 sati, dok će tri dana kasnije igrati protiv Litvanije opet u Humskoj, od 20.45.

Srbiju očekuju dva gostovanja, Crnoj Gori 11.oktobra i tri dana kasnije Rumuniji.

Za sve utakmice cena ulaznica je 300 dinara za severnu i južnu tribinu, 600 za istočnu, a 800 dinara za zapadnu, saopštio je FSS.

VIDEO: Debeljuci je lopta najgori neprijatelj, čak je izgubio i cipelu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba Delija

    22. avgust 2018 | 16:47

    Mislim da se i sam Krstajic iznenadio kad je video spisak!

  • Zeljko

    22. avgust 2018 | 16:33

    Kakv bre nacionalni stadion???Nacionalni bazen name treba,Nacionalni atletski stadion,a ne da spucamo pare u ove sto im je najveci uspeh odlazak na s.p.

  • PETAR 1

    22. avgust 2018 | 16:37

    Sacekajte da se oglasi vrsni poznavalac fudbala a i sire Karleusa, onda cemo znati dali je tim odabran kako treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA