Zvezda je blizu cilja, Partizan ima šansu a Meridian šokantno najveće kvote!

Dva predstavnike Srbije u grupnoj fazi evropskih takmičenja? Bio bi to idealan scenario za fudbal u Srbiji a oduševile bi se obe strane Topčiderskog brda! Crveno-beli su već obezbedili Ligu Evrope a šansu za to ima i Partizan

  • 6

Protivnik crno-belih će biti klub koji nastupa u istim bojama. Turski Bešiiktaš je favorit u ovom dvomeču pa Meridian daje kvotu 4.00 za prolaz tima iz Humske!

Bio bi to sasvim lep učinak Bate Mirkovića i momaka koje trenira.

Bešiktaš zauzima prvo mesto nakon dva odigrana kola u Superligi Turske, ali to više nije onaj tim koji je pobedio Partizan pre nekoliko sezone. Tada su bili na početku jednog ciklusa, sada su na njegovom kraju. O tome govori i poraz od LASK-a u Lincu, kada zamalo da ispadnu iz Evrope.

Odlazak nekoliko važnih igrača u poslednje vreme, bez adekvatnih zamena, znači da je Bešiktaš slabiji. Ekipa je starija, umornija i bez želje koja ih je krasila. To daje nadu Partizanu da bi već u Beogradu mogli da stignu do povoljnog rezultat. Pobeda Partizana u prvom meču donosi kvotu 3.25!

Foto: Marko Jovanović

Dobre rezultate u Evropi beleži i crveno-beli tim. Oni su nakon prolaska kroz tri runde kvalifikacija odigrali prvi deo dvomeča sa šampionom Austrije. To je bio meč po ukusu Vladana Milojevića pa će se u Salcburg putovati sa pozitivnih 0:0!

Zvezda tamo neće biti favorit, ali to znači da će kvota na pobedu biti fantastična! Ona trenutno u Meridianu iznosi čak 6.00!

Salcburg nije praznim beogradskim tribinama pokazao da je toliko bolji rival od nekadašnjeg prvaka Evrope.

Ono što može da raduje navijače Crvene zvezde je da sada imaju veće šanse za prolaz. Tako barem smatraju bukmejkeri, koji su zbog prve utakmice u dvomeču malo spustili kvotu na prolazak šampiona Srbije. Videćemo naredne nedelje da li su bili u pravu.

Ovih dana ne manjka evropskih uzbuđenja a ti pogledaj najbolje kvote za mečeve koji te zanimaju! Nikolićev VIDI, Prijovićev PAOK, Tadićev Ajaks...

Ko ima najveću šansu za grupnu fazu Lige šampiona? Tu je i Liga Evrope, sasvim dovoljno mečeva za jedan odličan tiket!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja...RS

    22. avgust 2018 | 14:32

    Evo prilike za onog grobara da se popravi sad nek tipuje 200€ na Partizan 😂😂🎺

  • Žarkov Dragan

    22. avgust 2018 | 19:31

    Bešiktaš je i kao takav po sastavu bolji od Partizana i džaba vam da se nadate nekom uspehu kada Partizan nema baš velike šanse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA