Trener Bešiktaša pričao o Zvezdi pred meč sa Partizanom, a Domagoj Vida o srpskoj kafani u Kijevu!

Zanimljiva konferencija u Humskoj

  • 6

Trener fudbalera Bešiktaša Senol Guneš izjavio je u Beogradu da očekuje težak prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Partizana, ali da se nada povoljnom rezultatu pred revanš u Istanbulu.

- Partizan i Crvena zvezda su dva najpoznatija kluba u Srbiji. Postoji dobro sportsko i fudbalsko vaspitanje u Srbiji, imate i dobre trenere. Biće ovo težak meč, naš rival, isto kao i mi, u poslednje vreme ima krizne periode, ali svakako da želimo da odigramo dobro - rekao je Guneš.

On je naveo da je odsustvo Rajana Babela i Džeremija Lensa zbog povrede i Alvara Negreda zbog crvenog kartona svakako otežavajuća okolnost, ali da će "sklopiti" dobar tim.

- Imamo igrače koji su se kasno priključili timu, posle Mundijala. Zato ova utakmica neće biti laka, ali ulazimo sa pozitivnom energijom. Daćemo sve od sebe i nadam se da ćemo odavde otići sa dobrim rezultatom - istakao je turski stručnjak.

Kvarežma će biti udarna igla Bešiktaša Foto: Tanjug/AP



Prema njegovim rečima, ekipa se veoma dobro poznaju, plus zajednička prošlost jer je dosta srpskih igrača dolazilo u Tursku, uključujući i trenera Partizana Zorana Mirkovića, koji je igrao za Fenerbahče.

- Igramo protiv ekipe koja je ove sezone neporažena u Evropi. Samo je jako bitno kako se započne meč i informacije koje će igrači dobiti pre starta - smatra on.

Guneš je prokomentarisao i izjavu Duška Tošića, koji je rekao da će navijati za svoj bivši klub.

- Poznajem ga iz mlađih dana kada je igrao kao bek. One je proveo najbolje godine u Besiktašu, dobar je igrač, najvaznije ima dobar karakter, žao mi je što je otišao, doprineo je puno igri Bešiktaša. Zelim mu da bude uspešan i u Kini. On me nije zvao ni treneru, ni učitelju, nego oče. To dovoljno govori - poručio je Guneš.

Vida već ima iskustvo igranja u Humskoj, i to kao igrač kijevskog Dinama Foto: MN Press



Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida istakao je da očekuje pobedu, baš kao i prilikom prethodnog gostovanja u Beogradu.

- Prošli put, sa Dinamom iz Kijeva, bilo je malo čudno jer nije bilo navijača, ali na kraju ta utakmica mi je ostala u lepom sećanju zbog pobede i nadam se da će tako biti i ovaj put. Poslednji sam pridružio ekipi, nakon SP imao sam malo duže odmora i normalno da mi je teže u početku, ali sigurno da ću biti sve bolji, kao i cela ekipa - rekao je Vida, koga su pitali za srpsku kafanu "Beograd", koju je spominjao kada je pevao "Goreće Beograd" prilikom jedne mundijalske proslave letos.

- Kafana ko kafana, ako sam bio tamo znači da je dobra, ali ne želim da pričam o svom privatnom životu, bitno je da su dobri ljudi tamo - rekao je Vida.

Prva utakmica plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope između Partizana i Bešiktaša igra se u četvrtak od 20.30 na stadionu u Humskoj.

VIDEO - Stojković: Protiv Bešiktaša je sve moguće

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ......

    23. avgust 2018 | 10:13

    Ovaj spoenuo da je PARTIZAN i cz najbolji u srbiji i sad ispade da je pričao o cz a ne o utakmici svašta

  • Kak

    22. avgust 2018 | 22:17

    Vida igras protiv svojih nemoj ih "ozljediti",i mani te se Zvezde i jedni i drugi!

  • Cubaka

    23. avgust 2018 | 10:16

    Pricao o Zvezdi, "pa sve je to normalno", vidi se koliko ga zanima mali partizai kada prica o evropskom i svetskom sampionu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA