≫ 

Omladinci Partizana bolji od Zvezde u večitom derbiju na startu sezone! (VIDEO)

Mladi tim crno - belih zabeležio važnu pobedu

  • 17

Omladinci Crvene zvezde u subotu su dočekali vršnjake iz Partizana, na pomoćnim terenima Omladinske škole iza južne tribine. Puleni Bratislava Živkovića su do sada zabeležili pobedu i remi, a ovo im je bio prvi poraz.

Partizan je trijumfovao sa 2:1 u  sklopu 3. kola Omladinske lige Srbije. Podsetimo u prošlom duelu Zvezda je slavila sa 4:3.

Utisak je da je prevagu na stranu Partizana donelo veće iskustvo i petorica starijih fudbalera.  Već u sredu nastavlja se Omladinska liga Srbije, gostovanjem Crvene zvezde u Kruševcu, ekipi Trajala.

Kaznena ekspedicija Pepa Gvardiola danas gostuje Vulvsima, a kvota da će slaviti uz tri ili više golova (2&3+) je 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Mančester Siti.

Foto: Telegraf

Crno-bele je predvodio odlični Jovan Kokir, momak koji je ovog leta bio priklljučen prvom timu Partizana. On je u prvom poluvremenu asistirao Štuliću za vodeći gol, a početkom drugog je duplirao prednost crno-belih na 2:0.

Ipak, Zvezda se nije predavala, bila je bolji i konkretniji rival u većem delu drugog poluvremena i uspela je da meč uvede u zanimljivu završnicu.

Pavlović je u 85. minutu igrao rukom u svom kaznenom prostoru, dosuđen je jedanaesterac za Zvezdu, a Jočić je pogodio sa bele tačke za konačnih 2:1.

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kevex

    25. avgust 2018 | 11:09

    hajde partizanova djeco..zavrsite to sa 3 razlike..kvalitetniji ste i bolji...

  • Фамилија

    25. avgust 2018 | 13:05

    Ништа ново, без државних пара већ би били угашени.

  • ....

    25. avgust 2018 | 12:33

    Zvezda. , kako drugacije nego sa penala...neverovatni su

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA