Salcburg jedva iščupao pobedu pred Zvezdu: Slabašni Altah dao dva gola Stankoviću i pokazao ranjivu stranu Red Bula (VIDEO)

Altah umalo da postigne rezultat koji bi prijao i Zvezdi u revanšu, dugo je u završnici bilo 2:2

  • 8

Fudbaleri Salcburga imali su u austrijskom prvenstvu zagrevanje za okršaj sa Crvenom zvezdom, koja gostuje u sredu od 21.00.

Šampioni Austrije gostovali su Altahu u znatno izmenjenom sastavu u odnosu na beogradski meč kvalifikacija za Ligu šampiona, u kom su mreže mirovale.

Ovaj put, kombinovani sastav Salcburga nije uspeo da posle četiri uzastopne pobede u prvenstvu izdominira protiv ekipe koja je imala tek dva boda iz četiri utakmice, trijumf je izboren pred sam kraj za 3:2.

Lidera Junuzovića nije bilo zbog povrede, van startnih 11 ostali su Dabur, Hajdara, Pongračić, Ulmer i Jabo, a šansu je sa dva gola iskoristio napadač iz BiH, Smail Prevljak.

Salcburg je preko njega poveo u 4. minutu, izjednačio je Fišer, da bi već u 21. minutu bilo 1:2.

Ipak, Dobras je u 58. minutu izjednačio, pa je trener Salcburga Marko Roze morao da reaguje uvođenjem Dabura umesto Dake.

Ušao je zatim u igru i Jabo, ali je starter Šlager zatresao mrežu u 83.. minutu za maksimalan učinak u prvih pet kola, dok je šansu još dobio Hajdara.

VIDEO - Marakana dugo nije videla ovakvog gospodina kao što je trener Salcburga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Czv

    25. avgust 2018 | 19:11

    Deremo ih

  • Filip

    25. avgust 2018 | 19:37

    Igrali sa drugim timom....gledao sam utakmicu

  • Robi

    25. avgust 2018 | 23:21

    Ovo je varka Salzburga jer znaju da neko iz Zvezde snima njihovu igru, Zato pametno treba odigrat i nefulat onoluke sanse kao u Beigradu. Zvezda je bolja od njih i trebaju srcem igrat i dusu ostavit na stadionu. Sretno drzim fige za pobjedu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA