Gobeljinjo! Duh Ronaldinja ušao u Gobeljića: Uzeo je loptu na centru, a onda je počeo slalom do gola (VIDEO)

Nisu navijači navikli na ovakve poteze od beskompromisnog borca i igrača koji može da igra na svim pozicijama u timu osim golmana

  • 8

Marko Gobeljić je jedan od miljenika navijača Zvezde jer ostavlja poslednji atom snage na terenu, veliki je navijač crveno-belih od malih nogu, ali je spreman i da igra na svim mogućim pozicijama kada trener Vladan Milojević to zahteva od njega.

Ipak, malo ko je mogao da pretpostavi da je u stanju da izvede i neverovatan prodor kao na utakmici protiv Čukaričkog, kada je oteo loptu na centru protivničkim fudbalerima, zatim napravio pravi slalom kroz odbranu protivnika, da bi sve završio šutem sa ivice kaznenog prostora, koji je rezultirao golom za 2:1.

Neki bi rekli da je na kratko duh Ronaldinja ušao u Gobeljića. Da je Brazilac, verovatno bi ga zvali Gobeljinjo posle ovog gola.

VIDEO: Delije okupirale blagajnu u Salzburgu, čekanje za kartu i preko dva sata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robi

    25. avgust 2018 | 22:48

    Zasto pominjete Ronaldinja kad je Zvezda prije imala super driblera Milosa Sestica, pogledajte malo sta je on radio sa loptim, posebno u Sarajevu protiv Zelje. Uzeo je loptu od svog golmana, presao sve igrace Zelje i golmana i dao gol. Zasto uvijek strance pominjete a Yuga je imala vrhunske igrace. Steta

  • Beogard

    25. avgust 2018 | 22:42

    Auuuuuu!Nemojte molim vas!Ovi beze od njega a golman se smeje kada ga je primio....Zamalo da su mu igraci Cukarickog potrcali u zagrljaj od radosti!

  • Delije BL

    26. avgust 2018 | 00:36

    Videcemo ga u utorak i njegove majstorije. Jadna je ova igra i pobeda gde jedva izadjemo na kraj sa nekim Cukarickim a nadamo se plasmanu u LS . Budimo bar malo realni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA