≫ 

Zvezda konačno dobija napadača: Menadžeri reprezentativca Obale Slonovače dolaze u Beograd (VIDEO)

Đovani Sio oblači crveno-beli dres?

  • 19
Sio u duelu sa Lampardom, iz vremena kada je nosio dres Bazela Foto: Guliver/Ian Walton/Getty Images

Nezavisno od ishoda revanša protiv Salcburga, Crvena zvezda bi u narednim danima trebalo da dobije toliko željenog napadača!

U pitanju je Đovani Sio iz Monpeljea, a dolazak njegovih menadžera u Beograd najavljen je za ponedeljak.

>>> Dortmund i Lajpcig sinonim su za lep fudbal i golove, a kvota da će na današnjem meču pasti bar tri gola ukupno, i da će oba tima postići gol (GG3+) je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Red Bul Lajpcig.

Biće to, sasvim je jasno, jednogodišnja pozajmica, pošto je cena za reprezentativca Obale Slonovače oko dva miliona evra. Isto onoliko koliko je Monpelje platio Renu za njega.

Osim za Monpelje i Ren, Sio je igrao još za Sosijedad, Sion, Bazel, Sošo, Bastiju, Volfsburg...

Sio je sezonu počeo na klupi (taj prvi meč), da bi u naredna dva bio van protokola. Nije po ukusu trenera Der Zakarijana, iako je prošle sezone dao 10 golova za Monpelje u Ligi 1.

Nema sumnje da bi ovakav kalibar napadača i te kako dobro došao Zvezdi, a u zavisnosti od partija koje bude pružao nije isključeno da crveno-beli na leto iskeširaju punu cifru za njega.

>>> Sarijev Čelsi igra sve bolje, a kvota na njegovu pobedu na gostovanju Njukaslu je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Njukasl - Čelsi.

Podsetimo, slična situacija je i sa Kafuom koji je stigao iz Borda na jednogodišnju pozjamicu uz opciju otkupa na kraju sezone.

VIDEO: Kadeti Partizana posle preokreta pobedili Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    26. avgust 2018 | 10:56

    Terza mnogo smo jakiii!!!

  • Fk cz

    26. avgust 2018 | 11:57

    Ovakvih „dolazaka“ je letos bilo da se ni prebrojat ne mogu...pa zato da sačekamo i vidimo da li jeste ili nije....a pte toga ono NAJvažnije:sreda letnje veče pa hrabro,jako i pametno pravac u LŠ...

  • Ja...RS

    26. avgust 2018 | 11:58

    Kad ga vidimo u Zvezdi komentarisat cemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA