Matiću se povratnički meč pretvorio u horor: Totenhem isprašio Đavole na Teatru snova! (VIDEO)

Đavolima je potrebno resetovanje već na startu sezone!

  • 0

Mančester junajted ne obećava baš lepu sezonu, ako se ovako nastavi - Totenhem je održao čas Đavolima sa 3:0 u Old Trafordu!

Teatar snova je ovaj put predstavljao noćnu moru za navijače Junajteda, koji ovog leta nisu dobili željena pojačanja, pošto Žoze Murinjo nije naišao na simpatije potencijalnih pikova.

Od igrača koje ima na raspolaganju, Nemanja Matić je posle oporavka od povrede zaigrao i izdržao do 61. minuta kada ga je zamenio Felaini, a već do tada bilo je 0:2 za Pevce.

Lodnonski klub je poveo preko Harija Kejna, koji je bio najviši u skoku nakon odlično izvedenog kornera Tripijea, da bi zatim Lukas razrešio sve dileme na pas Eriksena.

Tu nije bio kraj agoniji Junajteda, sevnula je kontra u 85. minutu, u kojoj su igrači domaće ekipe delovali kao statisti. Lukas je protutnjao i De Hei nije bilo spasa.

Đavoli su sa Lukakuom u špicu pokazali samo jalovost i pogled na tabelu biće im prilično razočaravajuć, jer je ekipa 12. posle poraza od Pevaca i Brajtona (3:2).

Pao je samo Lester u uvodnom meču, a Pevci se šepure na vrhu koji dele sa Liverpulom, Čelsijem i Votfordom sa maksimalnih devet bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA