≫ 

Partizanov spisak putnika za Istanbul: Preokret u poslednjem trenutku!

Iako Sejduba Suma nije trebalo da bude na spisku, u poslednji čas je promenjena odluka jer Marko Janković ipak nije dovoljno oporavljen

  • 20

Partizan u četvrtak (20.00, RTS) igra revanš meč plej-ofa sa Ligu Evrope protiv Bešiktaša (1:1), a trener Zoran Mirković je tim povodom odredio spisak putnika za Istanbul, tačnije fudbalere, koji će konkurisati za duel sa turskim velikanom.

Na njemu se nalaze ukupno 22 fudbalera (19 igrača i tri golmana), uz određene korekcije u odnosu na utakmice sa danskim Nordsjelandom.

Iako na prvobitnom spisku putnika nije bilo Sejdube Sume, koji nije konkurisao ni za prvenstveni meč u Šapcu, jer je prijavio povredu, došlo je do preokreta u poslednji čas, pa je on ipak upao u konkurenciju umesto Marka Jankovića, koji ipak nije uspeo da se oporavi od povrede.

Iako više nije nikakva tajna da Mirković nema previše poverenja u Gvinejca i da on nije u ozbiljnim planovima za nastavak sezone, i da je pitanje šta će se njim biti do kraja letnjeg prelaznog roka, najskuplje plaćeni igrač u istoriji Partizana bi u Instanbulu mogao da dobije šansu.

Sejduba Suma nije u ozbiljim planovima Mirkovića za nastavak sezone; Foto: Marko Jovanović

U sastavu osim Jankovića nema zamenika kapitena Miroslava Vulićevića, koji je i prvimeč propratio sa tribina, kao i Nebojše Kosovića, koji odrađuje suspenziju zbog žutih kartona.

Sa druge strane, u najužu konkurenciju za tim su se vratili mladi Zlatan Šehović, koji se oporavio od povrede lista i Slobodan Urošević, koji je u međuvremenu, posle Superlige, licenciran i za Ligu Evrope, iako je na početku sezone bio planiran čak i za pozajmicu.

Putuje takođe i Ognjen Ožegović, koji je propustio prvi meč zbog povrede zarađene u prvenstvenom okršaju sa Zemunom.

Marko Janković je među putnicima iako se tokom čitave nedelje oporavljao od povrede; Foto: Marko Jovanović

Na spisku putnika za meč sa Bešiktašom se nalaze:

Golmani: Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Marko Jovičić

Odbrana: Gabrijel Enake, Nemanja R. Miletić, Svetozar Marković, Mark Valijente, Nemanja G. Miletić, Zlatan Šehović, Slobodan Urošević

Vezni red: Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Armin Đerlek, Aleksandar Šćekić, Danilo Pantić, Saša Ilić, Sejduba Suma, Đorđe Ivanović, Goran Zakarić

Napad: Ognjen Ožegović, Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš.

VIDEO: Kadeti Partizana posle preokreta pobedili Zvezdu

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BILI🇷🇸⚫⚪☠

    28. avgust 2018 | 20:47

    Pokoren ce bi ti Stambol u cetvrtak

  • Princip

    28. avgust 2018 | 20:11

    Suma ce bit junak utakmice..dobro je da ce igrati..

  • mix

    28. avgust 2018 | 19:53

    Stojkovic-Enake, Miletic, Valiente, Miletic-Smiljanic, Zdjelar, Pantic, Zakaric,Suma-Rikardo... Ni slucajno mali Markovic, kao ni drvo Scekic, levi bek se nezna ko je gori ovaj je najspremniji i ostaje samo da se nadamo da nece opet imati neki kiks... Sumi dati sansu na mestu polu-spica nikako po strani boljeg nemamo na toj poziciji i imam osecaj da bi motivisani Suma bio dobar u cetvrtak...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA