≫ 

Stojković najavio domaćinsku atmosferu za Zvezdu u Salcburgu, a onda je odgovorio i na pitanje austrijskog novinara (VIDEO)

Desni bek crveno-belih uveren je da će njegov im imati veću podršku na Red Bul Areni od rivala

  • 17

Fudbaleri Zvezde u sredu od 21.00 igraju protiv Red Bul Salcburga utakmicu svojih karijera! Crveno-beli još od 2000. godine i duela protiv Dinama iz Kijeva nisu bili ovako blizu Ligi šampiona, jer je i tada je pred revanš bio isti rezultat, kao i ovaj koji su sa prazne Marakane poneli u Salcburg.

U prvom meču u Beogradu Zvezda nije imala podršku navijača, zbog kazne UEFA, ali zato pristalice crveno-belih najavljuju najveću invaziju na jedno gostovanje, kakva nije viđena još od Barija.

Očekuje se 10.000 Delija u Salcburgu prema pisanju austrijskih medija, i nema sumnje da će crveno-beli imati domaćinsku podršku, a toga je svestan i Filip Stojković, koji je to najavio novinarima na konferenciji na Red Bul Areni.

- U prvoj utakmici nismo imali tu sreću da nas 50.000 - 60.000 naših navijača podrži, ali nadam se da ćemo u Salcburgu imati domaću atmosferu na njihovom stadionu.

- Stigli smo u Salcburg, imamo uskoro trening, svi igrači su spremni i orni i nadam se da će svi biti spremni za utakmicu - poručio je desni bek Zvezde.

Austrijski novinar pitao je Stojkovića da mu je sutrašnja utakmica od posebnog značaja, a on ističe da je svestan koliko je ona bitna.

- Mi ćemo se za utakmicu pripremati kao i za svaku drugu, ali ova utakmica nosi veliki značaj, kako za nas, tako i za protivnika. Učinićemo sve što šef bude tražio od nas da opravdamo očekivanja - zaključio je Filip Stojković.

(Izveštač Telegrafa iz Austrije, Bojan Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nesa

    28. avgust 2018 | 22:01

    ulazimo u ligi sampiona videcete da sam bio u pravu 100 posto

  • Za ljubomorne duse

    28. avgust 2018 | 21:45

    Pa na rajka moze da stane 60000 ljudi Podatak koj mozda niste znali jeste da je na krasnodaru bilo70000 ljudi

  • Rici77

    28. avgust 2018 | 19:58

    Pa ovaj nezna ni kapacitet rajka!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA