≫ 

Zavirite na poslednji trening Zvezde pred Salcburg: Vreme je da se Radonjić oprosti u velikom stilu (VIDEO)

Radonjić je prednjačio u dobrom raspoloženju, iako je iza njega period u kom se najviše govoril o transferu - deluje da je stručni štab odlično obavio zadatak u pripremi igrača za utakmicu sezone

  • 6

Fudbaleri Crvene zvezde obavili su poslednji trening pred meč odluke u borbi za Ligu šampiona!

Vladan Milojević je u svom stilu odmereno najavio susret sa Salcburgom skrivajući karte, što je i morao da učini s obzirom na povredu napadača Nikole Stojiljkovića, koji je izneo veliki teret prvog meča iako je imao više defanzivnih zadataka.

Sve je u bojama Lige šampiona Foto: Telegraf

Za razliku od prethodnog duela sa Trnavom na katastrofalnom terenu, ovaj put su fudbaleri crveno-belih imali savršene uslove da se pripreme za ispit, a kada se tribine popune, imaće identičan ambijent s obzirom na sličnost objekata.

U ostrvskom stilu sa strmim tribinama tik uz teren, stadion će i Delijama delovati idealno za okršaj sa austrijskom ekipom, a valja istaći i nešto manje dimenzije terena u odnosu na "Rajko Mitić", što će sigurno više odgovarati Zvezdinoj taktici.

Zastave Srbije i Austrije - koja zemlja će imati predstavnika u LŠ? Foto: Telegraf

Ipak, s obzirom na otvorenost treninga samo u uvodnih 15 minuta, nije bilo moguće dokučiti namere Milojevića u predstojećoj utakmici.

Pižon i Kule Aćimović prate trening Foto: Telegraf.rs

Uz aplauze prijatelja kluba, legendi Vladimira Petrovića Pižona, Kuleta Aćimovića i ostalih, crveno-beli su istrčali dok su Milojević i Kosanović na centru terena nadzirali ekipu i kovali plan za utakmicu koja će u sredu početi od 21.00.

Rutina pred konačni obračun Foto: Telegraf

Nakon istrčavanja i istezanja, igrači su se zagrevali kratkim pasovima, Nemanja Radonjić je, ne pokazujući raspoloženje momka koji je već mislima u Marseju, svaki trenutak koristio za rolanje i improvizacije sa loptom, što će pokušati da "proda" i u sredu - u Beogradu za to i nije imao mnogo prilika kao žrtva taktike.

Tek kada se trening zahuktao, čak su i austrijski redari i službenici bili krajnje disciplinovano nastrojeni, pa su zatvorili vrata koja dele Medija centar i tribine - na Milojeviću je da otvori vrata Lige šampiona bez klasičnog špica, što bi bio svojevrstan podvig!

VIDEO - Vladan Milojević najavio napad na Ligu šampiona, a jedno pitanje austrijskih navijača ga je nasmejalo

(Od spec. izveštača iz Salcburga, Bojana Vinulovića)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA