≫ 

Da li se plašite navijača? Batu Mirkovića i Sašu Ilića dočekalo zanimljivo pitanje na konferenciji pred Bešiktaš (VIDEO)

Trener i kapiten Partizana veruju da mogu do povoljnog rezultata u Istanbulu

  • 2

Fudbaleri Partizana u četvrtak u Istanbulu od 20.30 igraju protiv Bešiktaša revanš susret plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, a Zoran Mirković i kapiten Saša Ilić su izneli očekivanja pred ovaj meč, gde je Partizanu neophodan gol zbog rezultata 1:1 iz Beograda.

- Očekuje nas teška utakmica protiv velikog protivnika, neće nas zavarati lošiji rezultati Bešiktaša u poslednje vreme, znamo o kakvoj ekipi se radi. To je veliki klub, očekuje nas težak meč, pune tribine, paklena atmosfera i verujem praznik fudbala. Bešiktaš ima dobar rezultat iz prve utakmice, ali mi sigurno nismo došli sa belom zastavom i vidimo svoju šansu u sutrašnjem duelu - poručio je Zoran Mirković.

I Saša Ilić ističe da očekuje paklen ambijent od strane navijača Bešiktaša, ali veruje u svoju ekipu i da to može da bude prednost za crno-bele.

- Već u Beogradu smo pokazali ako budemo maksimalno skoncentrisani, da možemo da pariramo i ovako velikoj ekipi kao što je Bepiktaš, ako ponovimo takav pristup, imamo šanse. Znam da nas eka paklena atmosfera, ali to može da bude naša prednost, jer mladi igrači će želeti u takvom ambijentu da pokažu maksimum. Očekujem lepu fudbalsku predstavu i voleo bih da Partizan prođe dalje - poručio je Saša Ilić.

Printskrin: Partizan TV

Turski novinar je imao pitanje za Mirkovića i Ilića. Trenera i kapitena Partizana je podsetio da su tokom karijere imali priliku da mnogo puta igraju protiv Bešiktaša, i zanimalo ga je da li je pripremio igrače za atmosferu kakva ih očekuje u Istanbulu.

- Da, igrao sam dosta duela protiv Bešiktaša dok sam bio u Fenerbahčeu. Navijači Bešiktaša prave fenomenalnu atmosferu, pre 15 godina sam bio ovde, sada vidim novi stadion koji izgleda fenomenalno. I mi imamo sličnu atmosferu u Beogradu i naši navijači su fanatični kao navijači Bešiktaša, ako da će biti sličan ambijent. Nemamo čega da se plašimo - konstatovao je Mirković, a takvo mišljenje deli i Saša Ilić.

- Složio bih se sa trenerom po pitanju atmosfere na stadionu. Kod nas je problem što su stadioni ređe tako puni, jer kod nas čekamo neku veliku ekipu da bismo napunili stadion, dok je to kod njih na svakoj utakmici. Verujem da i njima nije bilo lako u Beogradu.

Ilića je novinar podsetio i da je tokom karijere dok je nosio dres Galatasaraja dao dva gola Bešiktašu u jednom susretu i pitao ga je ima li Partizan nekog ko to sada može da uradi.

- Velika je stvar postići dva gola protiv takve ekipe kao što je Bešiktaš, prošlo je 12 godina od tog susreta, ali Partizan ima takve igrače koji mogu da reše meč, ne bih o imenima. Nismo ovde došli sa belom zastavom, već da damo gol i da prođemo dalje - samouvereno je zaključio Saša Ilić.

VIDEO: Trener Partizana Zoran Mirković veruje u trijumf svoje ekipe i prolaz u Ligu Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kvalitet ne kvantitet

    29. avgust 2018 | 18:21

    Volim PARTIZAN!! Samo hrabro i niko vam neće ništa zameriti...

  • StbskiBek

    30. avgust 2018 | 01:47

    Nema komentara grobara !??? Gledali zvezdu.izgleda..komsije !!.bez kompleksa molim )))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA