≫ 

Terzić: Nisam želeo najlakšu grupu za Zvezdu! Možda PSŽ proda Nejmara ili Embapea, pa nam bude lakše!

Prvi operativac crveno-belih ističe da će narod uživati

  • 4

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio je u Monaku na žrebu za Ligu šampiona i uživo se ''upoznao'' sa protivnicima koje su crveno-beli dobili u grupnoj fazi.

U pitanju su Pari Sen Žermenu, Napoli i Liverpul, a Terzić u prvi plan ističe spektakl na terenu.

>>> Reakcija Terzića kad su izvukli Zvezdinu grupu sve govori: Stisnuo je zube dok je čitao "PSŽ, Liverpul, Napoli" (VIDEO)

- Generalno nije bilo lakih grupa, eventualno grupa u kojoj su Lokomotiva, Porto, Šalke i Galatasaraj, ali iskreno ne bih voleo da smo dobili tu grupu. Sve grupe su izuzteno jake i mislim da nas čeka fudbalski spektakl ove jeseni u Beogradu. Prelazni rok traje još u petak i nadam se da će PSŽ da proda možda Mbapea ili Nejmara, pa da bude malo lakše, ali nas stvarno čekaju lepe utakmice. Narod će moći da uživa, za ovo smo živeli i, evo, dočekali smo - rekao je Terzić neposredno posle žreba u Monaku za Arenu Sport.

O protivnicima je imao samo reči hvale...

Terzić pred meč sa Salcburgom Foto: Marko Jovanović

- Ne govorim samo oko dovođenja igrača, a trudimo se da u petak završimo sve oko Boaćija, ali spremićemo se i za te utakmice. Napravićemo dobre analize i taktički se spremiti da se suprotstavimo takvim asovima. To su, jednostavno, vanzemaljci koji čine ove tri ekipe. Napoli je kompaktna ekipa koja može da parira Juventusu, Pari Sen Žermen je trenutno najbogatiji klub na svetu sa vanserijskim asovima. Liverpul i PSŽ su glavni favoriti za osvajanje titule prvaka Evrope ove sezone - istakao je Terzić.

Generalni direktor Zvezde veruje da će navijači uživati.

>>> Zvezda je već jednom tukla Liverpul: Bila je to doktorska disertacija fudbala i pisanje istorije na Enfildu (VIDEO)

- Stvarno smo hteli da srpski narod ima šest spektakularnih utakmica, naši ljudi će biti i na ova tri gostovanja, na tri velika stadiona. Mislim da su Crvena zvezda i njeni navijači zaslužili spektakle koji su pred nama - završio je Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    30. avgust 2018 | 22:22

    E,bolje bi bilo da dmo ispali od Salcburga:( Da su Piksi,Savićević i kompanija u Zvezdi sad,pa da se čivek nada,ovako!!??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA