≫ 

Žreb za Ligu Evrope: Ni nalik prošloj sezoni, ovo su sastavi šešira!

Početak žreba je zaklazan za 13.00 časova

  • 6

Žreb za Ligu Evrope, koji je na programu u petak od 13.00 časova,  definitivno neće biti toliko zanimljiv navijačima u Srbiji kao prethodne sezone!

Logično, jer smo u bubnju za sezonu 2017/18 imali i Crvenu zvezdu i Partizan! Sada - nikoga!

>>> Prošlog vikenda Milan je igrao 2:3 sa Napolijem, Roma 3:3 protiv Atalante. Kvota da ćemo i sada videti bar četiri gola iznosi 2,70. Pogledajte sve MOZZART kvote za utakmicu Milan – Roma.

Zvezda je otišla stepenik više i igraće grupnu fazu Lige šampiona (pogledajte kompletan raspored i satnicu), a Partizan je u ple-ofu u četvrtak veče ispao od Bešiktaša.

Najveće iznenađenje je ulazak Diderlanža iz Luksemburga u LE, a od timova sa prostora bivše Jugoslavije tu je samo Dinamo koji je ispao u plej-ofu Lige šampioina od Jang Bojsa.

Evo i šešira:

Foto: Profimedia/Alamy

Prvi šešir: Arsenal, Čelsi, Zenit, Leverkuzen, Dinamo Kijev, Bešiktaš, Salcburg, Olimpijakos, Viljareal, Anderleht, Lacio, Sevilja

Drugi šešir: Sporting, Ludogorec, Kopenhagen, Marsej, Seltik, PAOK, Milan, Genk, Fenerbahče, Krasnodar, Astana, Rapid Beč

Treći šešir: Betis, Karabag, BATE Borisov, Dinamo Zagreb, Lajpcig, Ajntraht, Malme, Spartak Moskva, Standard Lijež, Cirih, Bordo, Ren

Četvrti šešir: Apolon, Rozenborg, Vorskla, Slavija, Ahisar, Jablonec, AEK Larnaka, MOL Vidi, Rendžers, Dudelanž, Spartak Trnava, Sarpsborg.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    31. avgust 2018 | 10:30

    Јел пртзн у петом шеширу?

  • Piksi

    31. avgust 2018 | 11:04

    A partizan u surdulici

  • ⭐⭐⭐

    31. avgust 2018 | 15:58

    Koga je izvukao Partizan? A da oni su izvukli .....!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA