≫ 

Zvezda odbila Krkića, glavna meta je Marko Marin, ali to nije sve: Ludnica na Marakani poslednjeg dana prelaznog roka!

Očekuje nas uzdbudljiv poslednji dan prelaznog roka u Ljutice Bogdana 1a

  • 34

Burno će biti na Marakani poslednjeg dana prelaznog roka! Posle plasmana u Ligu šampiona, crveno-beli žele da pojačaju tim ne bi li mogli ozbiljnije da se suprotstave "aždajama" koje su dobili u grupi C - PSŽ, Liverpul i Napoli.

Kako saznaje Telegraf, glavna meta nije Bojan Krkić, iako se tokom dana pojavila informacija da crveno-beli pregovaraju sa njim, već je to Marko Marin!

Zvezda je obnovila interesovanje za bivšeg reprezentativca Nemačke, koga je želela i na startu prelaznog roka, ali je tada presudilo to što Zvezda nije imala dovoljno novca za obeštećenje, iako je sam Zvezdan Terzić govorio da je bio spreman da izdvoji i milion evra za platu Marka Marina, čime bi bili oboreni svi rekordi u Ljutice Bogdana 1a.

Ali, plasman u elitno takmičenje, i novac koji će se tim povodom sliti u kasu kluba sa Marakane, omogućio je Zvezdi da obnovi pregovore sa fudbalerom Olimpijakosa.

Pregovori su ponovo počeli. Na Marakani se užurbano radi sve da Marko Marin do ponoći, kada ističe prelazni rok, postane novi fudbaler Zvezde i da ostvari san i da zaigra na Marakani, za klub koji simpatiše od detinjstva.

Na Marakani je već realizovan transfer Ričmonda Boaćija, nakon što je potrebna papirologija stigla iz Kine.

Ali, to nije sve, jer je želja sportskog sektora crveno-belih i Goran Čaušić, nekadašnji fudbaler Zvezde, koji je još kao tinejdžer napustio klub, ali je zatim imao dobre epizode u Turskoj, potom i Osasuni, da bi na kraju završio u Arsenalu iz Tule.

VIDEO: Kako su Gobeljić, Savić i Stojković pratili žreb koji je odveo Zvezdu u grupu smrti?

(D. U)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pasa Pujkic

    31. avgust 2018 | 19:09

    Marin bi bio dobro pojacanje, a jednim neresenim rezultatom bi zaradili njegovu godisnju platu

  • Atina

    31. avgust 2018 | 19:28

    Bez Krkica molim vas😕

  • Ok

    31. avgust 2018 | 18:54

    Iskreno dobar je I iskusan igrac.....bilo bi dobro pojacanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA